Windows 10'dan Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

Normalde benim işlemci kaldırmıyordu Windows 11'i ama TPM 2.0'ı açınca kurdum güzel kaldırıyor hiç donma kasma olmuyor neden desteklenmiyor acaba anlamadım.
Vay arkadaş bende animasyonlarda kasılan windows 11 işlemci r5 5500 uyumlu işlemci bir de. Sende takılmadan çalışıyor bu nasıl oluyor ?

Vay arkadaş bende animasyonlarda kasılan Windows 11 işlemci R5 5500 uyumlu işlemci bir de. Sende takılmadan çalışıyor bu nasıl oluyor?

Kasmayı bırak Windows 10 da çok oyun oynardım fan sesi çok rahatsız ediyordu Windows 11 de fan sesi azalmaya başladı Windows 11 ilaç gibi geldi.

Kasmayı bırak Windows 10 da çok oyun oynardım fan sesi çok rahatsız ediyordu Windows 11 de fan sesi azalmaya başladı Windows 11 ilaç gibi geldi.
Kardeş nerden indirdin 11i ya söyle bizde kuralım vay arkadaş ya yuh artık.

Windows 11 işlemcim uyumlu olmasına rağmen ben de düzgün çalışmayınca ben😤
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeş nereden indirdin 11i ya söyle bizde kuralım vay arkadaş ya yuh artık.

Windows 11 işlemcim uyumlu olmasıına rağmen ben de düzgün çalışmayınca ben😤
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Microsoft'un kendi sitesinden ISO olarak indirdim.

Kardeş nereden indirdin 11i ya söyle bizde kuralım vay arkadaş ya yuh artık.

Windows 11 işlemcim uyumlu olmasına rağmen ben de düzgün çalışmayınca ben😤

Başka yerden indirmeni tavsiye etmem Microsoft'un kendi sitesinden indir ne olur ne olmaz.

Microsoft'un kendi sitesinden ISO olarak indirdim.
rufus da hangi ayarları yaptın microsoft hesabı girdin mi kurulumda ?
Bu arada burası da güvenli site microsoft kaynaklı.
windows 7 8 10 11 hepsi orjinal bakıp inceleyebilirsin.
Ben de microsofttan kurdum ama böyle olmadı işte anlamadım ki iso yu mu hatalı yükledim acaba ?

Rufus da hangi ayarları yaptın Microsoft hesabı girdin mi kurulumda?
Bu arada burası da güvenli site Microsoft kaynaklı.
Windows 7 8 10 11 hepsi orijinal bakıp inceleyebilirsin.

Rufus kullanmadım ISO'yu açıp içindeki dosyaları direk USB'ye attım. Bu arada ben dedim diye kuruyorsan bilgisayarının başına bir şey gelirse ben sorumlu değilim. Ne olur ne olmaz.

Rufus kullanmadım ISO'yu açıp içindeki dosyaları direk USB'ye attım. Bu arada ben dedim diye kuruyorsan bilgisayarının başına bir şey gelirse ben sorumlu değilim. Ne olur ne olmaz.
Bir şey gelmez BIOS Update yapmış adamım ben sorun olmaz. 😁 Tabiki format atmayı biliyorum.
Şuan 10 kullanıyorum zaten. Yalnız ben anlamadım yani şimdi sistem Windows 10'dan daha mı akıcı çalışıyor?

Bir şey gelmez BIOS Update yapmış adamım ben sorun olmaz. 😁 tabii ki format atmayı biliyorum.
Şu an 10 kullanıyorum zaten. Yalnız ben anlamadım yani şimdi sistem Windows 10'dan daha mı akıcı çalışıyor?

Aslında pek farkı yok animasyonlar değişmiş orası güzel ama ahım şahım bir fark yok.

Aslında pek farkı yok animasyonlar değişmiş orası güzel ama ahım şahım bir fark yok.
Bu olay var mı sizde ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı