Windows 10'dan Windows 7'ye geri dönüş imkanı

Mert TC

Hectopat
Herkese merhaba,

6-7 yıllık toplama masaüstü bilgisayarım var, işletim sistemi Windows 7. tanıdıklarım Windows 10'u tavsiye ediyor. Windows 7'nin bulunduğu SSD'yi sökerek başka bir SSD monte etsem ve buna Windows 10'u kursam, memnun kalmama durumunda SSD'leri değiştirerek otomatik olarak Windows 7'ye dönüş yapabilir miyim?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,

6-7 yıllık toplama masaüstü bilgisayarım var, işletim sistemi Windows 7. tanıdıklarım Windows 10'u tavsiye ediyor. Windows 7'nin bulunduğu SSD'yi sökerek başka bir SSD monte etsem ve buna Windows 10'u kursam, memnun kalmama durumunda SSD'leri değiştirerek otomatik olarak Windows 7'ye dönüş yapabilir miyim?

Teşekkürler.

Ben dönemedim. Dönemememin sebebi şu ilk başta Windows 10 yükledik. Windows 7'ye geri dönemedim. SSD'ye yüklüydü. HDD'yi çıkardım ondan sonra dönebildim. Galiba Windows 10 paraçlarını biraz klonlıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı