Windows 10'dan Windows 7'ye Geri Dönüş Sonrası Tekrar Windows 10 Kullanma

kulker89

Megapat
Merhaba;
Konu başlığı bayağı uzun oldu ama benim sorum şu şekilde.
Windows 7 Home Premium sürümünden Windows 10'a USB ile yükseltme yaptım.
Yükseltmenin ardından Autocad vb. programlarım çalışmadı. Ben de sıfırlama yapmayı düşündüm ve sıfırlama yaptım. Sıfırlamanın ardından belirli güncellemeleri alarak Windows 10 kullanmaya devam ediyorum. Ancak Autocad, Sap 2000 vb. programlarım çalışmıyor.
Konu hakkında şöyle düşünüyorum Windows 7 Home Premium sürümüm Asus bilgisayarı ile birlikte gelmişti. Her ihtimale karşı C sürücüsünün Acronis ile almış olduğum yedeği elimde bulunuyor. Halihazırda Windows 10 etkinleştirme başarılı oldu ve onu da Acronis ile yedekledim.
Benim sorum şu Windows 7'ye Acronis ile geri dönüp kullanmaya devam etsem ve yaklaşık 1 yıl sonra Windows 10'u Acronis ile almış olduğum Backup'a geri dönsem bu mümkün müdür ?

Yaklaşık bir yıl içinde sistemde belirli güncellemeler vb. alınarak sistemin daha kararlı olacağını düşünüyorum. O zamana kadar Windows 7 ile devam etsem ve bir yıl kadar sonra Windows 10'a dönsem bu mümkün olur mu sizce ?
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Sağ olasınız.

Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş yok mu acaba ?

Yardımcı olabilecek arkadaş var mı ki ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı