Elektronik Whatgeek'ten GameSir Cyclone 2 + Şarj İstasyonu 2600 TL

01Asmodeus

Hectopat
Arkadaşlar merhaba gamepad arayışındaydım ve Cyclone 2 çok öneriliyordu Xbox 9. nesilden çok daha iyi olduğunu duydum @Katipke daha net bir yorum yapacaktır. İnternette minimum bulduğum fiyatlar 3000 TL ve ''sarj istasyonu bile'' dahil değil iken Whatgeek'ten wgnew5 kodu ile 2600 liraya geliyor ürün fiyatını kutuya yazma konusunda iletişime geçebilirsiniz.
not: HBWG31 kodu 1 dolar daha fazla indirim yapıyor %10 düşüyor.

Son düzenleme:
600 TL için bence yurtdışı, garantisiz ürün alınmaz gibi. Beyazını da tavsiye etmiyorum. Çubukların üzerindeki kauçuk sararıyor(Geldiği gibi analog koruyucu taktım bir de. Ona rağmen sararmış. Ha ben analog koruyucu ile kullanıyorum ama böyle olması da kötü). Gizala da distribütör ama hiçbir aksesuarını getirmedi. Çubuklar değişebiliyor ama uygun yedek çubuk getirilmedi, Telefon tutma aparatı var ki o da getirilmedi( Aliexpress'ten aldım).

600 TL için bence yurtdışı, garantisiz ürün alınmaz gibi. Beyazını da tavsiye etmiyorum. Çubukların üzerindeki kauçuk sararıyor(Geldiği gibi analog koruyucu taktım bir de. Ona rağmen sararmış. Ha ben analog koruyucu ile kullanıyorum ama böyle olması da kötü). Gizala da distribütör ama hiçbir aksesuarını getirmedi. Çubuklar değişebiliyor ama uygun yedek çubuk getirilmedi, Telefon tutma aparatı var ki o da getirilmedi( Aliexpress'ten aldım).
Hocam 600 lira fark olan yine beyazı siyah ile arasında nerden baksanız 800 liraya yakın bir fark var

Ben şahsen kullanıyorum. TMR stick dediğimiz mevzunun normal JH16 hall effect sticklerle bir farkı yok. Aynı marka ve aynı yapı. Onun dışında merkezleme hemen hemen aynı. merkezde, tam menzile oranla %2-3 lük bir boş oynama yapıyor. Ama tabi bu değer eski potentiometerlere göre 1000 kat daha iyi. Ölü bölge olayı isteğe göre ayarlanıyor isterseniz 0 a getirebilirsiniz hepsi gamesir connect uygulaması üzerinden mümkün. Tuşları mekanik ama shoulder tuşları ve dpad mekanik değil, dome yapısında (Xbox gamepadlari gibi). Onun dışında gyroscop için DS4 windows kullanmanız gerekiyor zira Gamesir connnect uygulaması buglu ve gyroscope'de sapıtıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı