TYT netlerim çok düşük

Ama 3 soru bankası fazla olmaz mı? yani benim bu yıl ayt temeli oluşturmam gerekiyor yoksa sınav senesi ilk defa ayt görürsem yabancılık çekerim yani en azından ben öyle düşünüyorum.
Hocam ben kişisel olarak 5 soru bankasından çözüyorum. Diğer tanıdığım insanlar benle aynı veya benden fazla bile çözen var. AYT'ye ben 12. sınıf oldum öyle başladım. AYT kesinlikle gözünüzü korkutmasın. TYT'nizi yorum, analitik düşünme ve sınavdaki hızınız belirler. AYT ise tamamen bilgi odaklı. TYT'si kötü gelipte AYT'den kurtaran birçok insan tanıdım. Merak etmeyin. TYT matematik ilk 12 konu bitirdikten sonra AYT girebilirsiniz o sizin tercihiniz. Şahsen ben TYT'de iyicene ilerleyip öyle AYT başlayacağım.

Hocam siz kaç sıralama istiyorsunuz.
Ben sıralama hakkında konuşmayı doğru bulmuyorum. Çünkü ne zaman insanlar böyle sıralama nasıl yaparım diye konu açtıklarında %80'nin başarısız olduğunu gördüm. Yani bana sıralama hakkında konuşmak uğursuz geliyor ama makine ya da inşaat mühendisliği istiyorum diyebilirim.

Ben sıralama hakkında konuşmayı doğru bulmuyorum. Çünkü ne zaman insanlar böyle sıralama nasıl yaparım diye konu açtıklarında %80'nin başarısız olduğunu gördüm. Yani bana sıralama hakkında konuşmak uğursuz geliyor ama makine ya da inşaat mühendisliği istiyorum diyebilirim.

Yani mevzu o değil hocam siz gecemi gündüz edeceğim en yüksek ne yapabilirsem mi diyorsunuz 100k yapayım rahat mı diyorsunuz yani.

Yani mevzu o değil hocam siz gecemi gündüz edeceğim en yüksek ne yapabilirsem mi diyorsunuz 100k yapayım rahat mı diyorsunuz yani.
En yüksek ne yapabilirsem o.

Olur tabii ki.

Paragrafta bende yeni aldım ve aşırı beğendim. "paragrafa başlıyorum" hamza kaya ile yazıldı. Kitap temelden alıyor paragrafı. Önce bunu ardından 3D'yi çözebilirsiniz.

Elinizde 3D Türkçe varmış. O kitaptaki dil bilgisi sorularını çözebilirsiniz. Gözünüz korkmasın.

Deneme için 345, 3D, Bilgi Sarmal vb. yayınlar başta olmak üzere elinize geçen tüm denemeleri çözün.

Kamp olarak emek taştan 10 günde dil bilgisi kullanabilirsiniz. Paragraf için zaten önerdiğim kaynak YouTube kamp destekli.
Hocam sormayı unuttum kusura bakmayın. TYT Fene şuanlık başlamıyım mı? yani şuanlık sadece matematik-paragraf-dil bilgisi çalışmayı düşünüyorum uygun mudur? geometriye de tyt matematikte belli bir seviyeye geldikten sonra başlayacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı