Windows 10'dan wwindows 7'ye geçilirse performansım artar mı?

Yok.

İşlemci Intel(R) Core(tm) i5-3320M CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz.
Takılı RAM 4,00 GB (kullanılabilir: 3,70 GB)

Bilgisayarım laptop zaten çok kullanmıyorum sadece Windows 7'ye geçeyim mi diye soruyorum.

240GB'lık SSD alırsın RAM'i minimum 8 GB yaparsan yeterli olur elindeki sisteme göre. SSD'ye Windows kurarsın günlük işler için hızlanır ancak oyun vb. sığmayacaktır 500GB veya 1TB alman gerekir o da fiyatı yükseltir haliyle.

Windows 7 pişmanlıktır Windows 7'ye geçtiğimde uygulamaların açılma süresi ve bilgisayar sanki SSD takmış gibi hızlandı fakat driverlar Windows 7'yi desteklemiyordu ardından bir şekilde driverları indirip internet Expoler'dan Chrome indirecektim fakat exproler açılmadı bile ardından diğer bilgisayarımdan flasha Chrome setup attım ama Chrome'nin desteği bitmişti sonra ben ben böyle işin Diye gün boyu sövüp Windows 10'a geri döndüm tabii ki eski oyun oynuyorsanız PES 13 gibi performans artışı var ama bence geçmeyin Windows 10'da kalın bilgisayarıma 2 GB RAM takıp 6 yaptım ve SSD taktım şu an takır takır çalışıyor.

Windows 10 LTSB 2015, 2016 deneyebilirsiniz.

Denedim çok da bir etki etmedi açıkçası hem de kendisi fotoğraf görüntüleyici Microsoft Store gibi programları kurmuyor.

Windows 7 pişmanlıktır Windows 7'ye geçtiğimde uygulamaların açılma süresi ve bilgisayar sanki SSD takmış gibi hızlandı fakat driverlar Windows 7'yi desteklemiyordu ardından bir şekilde driverları indirip internet Expoler'dan Chrome indirecektim fakat exproler açılmadı bile ardından diğer bilgisayarımdan flasha Chrome setup attım ama Chrome'nin desteği bitmişti sonra ben ben böyle işin diye gün boyu sövüp Windows 10'a geri döndüm tabii ki eski oyun oynuyorsanız PES 13 gibi performans artışı var ama bence geçmeyin Windows 10'da kalın bilgisayarıma 2 GB RAM takıp 6 yaptım ve SSD taktım şu an takır takır çalışıyor.

Denedim çok da bir etki etmedi açıkçası hem de kendisi fotoğraf görüntüleyici Microsoft Store gibi programları kurmuyor.

Windows 8.1'i öneririm bir dene bakalım.

Denedim gerek yok artık şu an Windows 10 kullanıyorum tek sıkıntısı SSD 112 GB.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı