Windows 10'nu Windows 8.1 yapmak

Makaleler
2
Merhaba, şu anda Windows 10 kullanıyorum ama laptop kasıyor. O yüzden 8.1'e geçmek istiyorum ama içinde yaklaşık 82 GB yedeklenecek resim var. Acaba nasıl 8.1 yaparım?
Not= RAM'im 4 GB.
Not=Anlatacağınız şeyi çok detaylı anlatırsınız sevinirim. Hatta bayağı detaylı olsun. Anlamam çünkü :D.
Not=82 GB resmi atabileceğim bir disk yok.

Elinde bir tane disk var zaten, diski ikiye bölüp 2. bir NTFS alanı oluşturun ve resimlerinizi oraya atın ardından Windows'un kurulu olduğu diski biçimlendirip Windows 8.1'i oraya yükleyin.

Windows 8.1'i indirin, bir USB diske Rufus yardimi ile USB diske yazin. Bilgisayari kapatmadan USB dosyasini acin ve kurulum dosyasini calistirin. Bilgisayardaki seyler silinmeyecek, bilgisayari yeniden basladiginda Windows 8.1'e gececeksiniz.
Hangisini indireceğim ? Site doğru mu ?
Windows 8.1'i indirin, bir USB diske Rufus yardimi ile USB diske yazin. Bilgisayari kapatmadan USB dosyasini acin ve kurulum dosyasini calistirin. Bilgisayardaki seyler silinmeyecek, bilgisayari yeniden basladiginda Windows 8.1'e gececeksiniz.

Hocam biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Tam anlamadım da.

Dosya Ekleri

• 1603036175602.png
    1603036175602.png
    11,2 KB · Görüntüleme: 51
Windows 8.1'i indirin ISO haline bağlayın sonra sources klasörüne girin en son setup ı çalıştırın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı