Windows 10'nun desteği bittiğinde ne yapacağız?

Hocam konumuzda bu zaten Tpm destekleyen uygulamaları kullanamıyoruz ve Windowstaki bu uygulamarın çoğuda linuxda çalışmıyor

Desteklemiyor yani

Umarım Microsoft yeni bir âdet çıkarmazlar Windows 11 Windows 10'nun makyajlı hali ve ben böyle çok bir özellik göremedim ve bu basit işletim sistemi yüzünden kullanamıyoruz çoğu uygulamayı

@IChaosXT hocam Windows 11 zaten Windows 10 mimarili, yaptıkları şey saçma. Büyük ihtimal anakart değiştirmek zorunda kalırız veya Microsoft daha gelişmiş ve basit bir güvenlik sistemine geçer.

Hocam eğer riot games'e çok talep gelirse belki desteği verir ama ihtimali düşük
Aslında verebilir. Ama çok taban var. Anca oyunu Steam gibi bir şeye taşımaları lazım.
@erengore Technopat üzerinde bir sürü oyun için kullanılmaz denilen Linux dağıtımları var, niye 526 MB RAM gereksinimli olanlar var sanıyorsunuz?
Yok efendim güncel bir tane öyle yazan konu gösterin. Kullanılmaz denmesinin sebebi öğrenmeye acizlik. Ben öğrenmeye aciz değilim. YKS çalışırken bazenleri günde 2 saat vererek bile epey iyi seviyeye geldim. @403976 ile birlikte başlamıştık o zamanlar nasılsa Discord'larımız varmış birbirimizde, adam 3 günde Arch kurdu yani.

Polemiğe daha da girmeye gerek yok. Konu sahibinin kendi tercihi olsun. Windows kolaydır,tatlıdır. Linux ise yeni bir şey olacağı için zor gelecektir. Aslında öğrenince Linux daha kolaydır. DD komutu ile programsız ISO yazdırmaktan tutun, uygulama yüklemek için tek komuta kadar her şeyiyle deneyimli birisine çok kolay.

@IChaosXT hocam Windows 11 zaten Windows 10 mimarili, yaptıkları şey saçma. Büyük ihtimal anakart değiştirmek zorunda kalırız veya Microsoft daha gelişmiş ve basit bir güvenlik sistemine geçer.
Buna katılıyorum. RegEdit ile anında Windows 10/7'ye dönebiliyorsunuz. Çıkarılmak için çıkarılan bir şey oldu.

Hocam şu anlık sorunumuz Valorant eğer bu TPM sistemini başka uygulamalara taşırlarsa geçmiş olsun hepimize

Bencede Defender'i güçlendirmek varken TPM getirmeleri aşırı saçma sonuçta TPM varkende hileler ve hackerler devam edecek yani bir sistem bulurlar veya bir açık çok zor olmaması gerek öyle yada böyle yine hack saldırıları devam edicek

Aslında verebilir. Ama çok taban var. Anca oyunu Steam gibi bir şeye taşımaları lazım.

Yok efendim güncel bir tane öyle yazan konu gösterin. Kullanılmaz denmesinin sebebi öğrenmeye acizlik. Ben öğrenmeye aciz değilim. YKS çalışırken bazen günde 2 saat vererek bile epey iyi seviyeye geldim. @403976 ile birlikte başlamıştık o zamanlar nasılsa Discord'larımız varmış birbirimizde, adam 3 günde Arch kurdu yani.

Polemiğe daha da girmeye gerek yok. Konu sahibinin kendi tercihi olsun. Windows kolaydır, tatlıdır. Linux ise yeni bir şey olacağı için zor gelecektir. Aslında öğrenince Linux daha kolaydır. DD komutu ile programsız ISO yazdırmaktan tutun, uygulama yüklemek için tek komuta kadar her şeyiyle deneyimli birisine çok kolay.

Buna katılıyorum. Regedit ile anında Windows 10/7'ye dönebiliyorsunuz. Çıkarılmak için çıkarılan bir şey oldu.

3 gün bile değildi neredeyse, başladığım günün gecesinde kurulum için gerekli şeyleri atmıştın 2. Günde Arch gemiştim :)

CS:GO oynanılıyor. Yanlış bilgi vermeyin.
Nasıl okuyorsunuz? Vs. (Vesaire) dedim zaten 😃

Aslında bende de kabahat var biraz, yanlış ifade kullanmışım, kusra bakmayın.

Son düzenleme:
Windows 11 yüklenmiyorsa Windows 10'a gideceğiz diyeceğiz ki abi Windows 11 istiyorum diyeceğiz ama beleşe neden beleşe çünkü Technopat beleşe Windows 11'e geçebilirsiniz dediği için, al sana beleşe Windows 11 laptop veya monitör ama bu mesajı göstererek. Bu kadar ama daha Ekim'in 14'ünde desteği bitiyor.

Windows 11 yüklenmiyorsa Windows 10'a gideceğiz diyeceğiz ki abi Windows 11 istiyorum diyeceğiz ama beleşe neden beleşe çünkü Technopat beleşe Windows 11'e geçebilirsiniz dediği için, al sana beleşe Windows 11 laptop veya monitör ama bu mesajı göstererek. Bu kadar ama daha Ekim'in 14'ünde desteği bitiyor.
Anlamadığınız birşey var olay windows 11 e geçmek değil windows 11 e geçtikten sonra hiçbir şey yapamamak

Cihazında ikinci bir HDD ya da sanal makine ile linüx kur bira takıl kurcala sonra hangisi diye karar verip temiz bir şekilde geçersin. Benim ikinci bir Hdd var, ben öyle yapıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı