- Makaleler
- 1
Kesin kendini Discord gibi bir yerde sandınBu kadar çok Visual Studio'yu ne yapacaksınız olum siz dünyadaki her programlama dilini ezberlediniz de kod mu yazıyorsunuz?
Kesin kendini Discord gibi bir yerde sandınBu kadar çok Visual Studio'yu ne yapacaksınız olum siz dünyadaki her programlama dilini ezberlediniz de kod mu yazıyorsunuz?
Biliyorum o mesajı atarken amacım cidden soru sormak değil, espri yapmaktı. Biraz başarısız oldum galiba ;( daha önce ben de denemiştim biliyorum 1000 tane yüklüyor onlardan. Yani bilgisayara Microsoft Vasual Studio diye virüs girse fark edemezsinKurulum ekranındaki seçenek kısmı kısıtlı olduğu için hangi dili yükleyebileceğimizi tam seçemiyoruz.
Espri için konu dışı kategorisine bak bence. Cidden komik yazılar var. Hatta kötü espri yaptım dün işin garip yanı 10 beğeni almış. En azından mobilde öyleBiliyorum o mesajı atarken amacım cidden soru sormak değil espiri yapmaktı biraz başarısız oldum galiba ;( daha önce ben de denemiştim biliyorum 1000 tane yüklüyor onlardan. Yani bilgisayara Microsoft Vasual Studio diye virüs girse fark edemezsin![]()
Masaüstünü temizlemenin büyük yararı olur bence. (En azından bende oldu)Masaüstü dışında diğerlerini zaten yapmıştım. Fazla mı dolu?
Eki Görüntüle 396470
Çoğunu kısayol eklemeye çalışmıştım.
Biraz eski ama görev çubuğunu nasıl o kadar minik yapıyorsunuz?Masaüstü dışında diğerlerini zaten yapmıştım. Fazla mı dolu?
Eki Görüntüle 396470
Çoğunu kısayol eklemeye çalışmıştım.
Görev çubuğuna sağ tık > Özellikler > Küçük görev çubuğu düğmeleri kullan.Biraz eski ama görev çubuğunu nasıl o kadar minik yapıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.