Windows 10'u korsan kullanan bilgisiz insanlar

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 159
  • Görüntüleme 13.481
Sanane kardeşim adamın durumu olmayabilir haddinizi aşmayın.
Ha çok duyarlıysanız da gidin bizzat kendiniz yardım etme suretiyle Windows 10'u etkinleştirin yok yapamam diyosan ötmeyeceksin.

Burda oyunlar için emek savunuculuğu yapanlara reyizlerden bir laf; IF YOU LIKE THIS GAME, BUY IT! He diyosanki ben oyuncu çoraplı bilmemkimin videolarını izledim BEDAVAYA çok övdü oyunu hemen alayım o zaman diycek birşey yok.

KMS kullanan kişiler "Durumum yok" diyorlar ama i9 2080Ti sistem topluyorlar. 15TL OEM > KMSpico.
Ha çok duyarlıysanız da gidin bizzat kendiniz yardım etme suretiyle Windows 10'u etkinleştirin yok yapamam diyosan ötmeyeceksin.
PC almaya parası varsa emin ol ki 15₺ OEM key almaya parası vardır.

Bir şeyi almaya durumun yoksa almazsın, almayanın tepesine binmiyor zaten Microsoft. 10₺'ye key alıp emek hırsızlığı yapıp, utanmadan ben orijinal kullanıyorum demek etik değil ve utanç verici.

@Silinen üye size bir soru sornak istiyorum. Neden her hafta bilgisiz ve cahiller adı altında farklı konular açıyorsunuz? Yani insanlar evet bilgisiz olabilirler. Ancak yanlış yaparak öğrenecekler. Yani sizin alıp veremediğiniz şey nedir anlamıyorum. Boşverin gitsin.

Son düzenleme:
K.

Emek nedir bilseydin bilmediğini blmiş gibi konuşmazdın. Yoldan geçen birine 500 - 600 TL ver bakim bir tane Windows yapabiliyor mu sana! Adamlar milyonlarca satırı birbirine uyumlu ve her tür donanımla çalışabilecek şekilde muhteşem tekniklerle ve çok çok özel teknolojilerle hazırlıyor, test ediyor ve dünyanın hayatını yönlendiren sistemlerin çalışmasını sağlayan bir taban yazılım hazırlıyorlar...

Tabii daha sana 1 Windows örneği verdik... Ya saatlerini vererek oynadığın oyunlar? Kaç sene emek veriliyor biliyor musun! Hem de kaç kişi?

Herkesin ağzı olabilir fakat ya beyni ve aklı? Zekayı saymıyorum soket tipin eski o kart sana uymaz...

Intel + envidya + mikrosoft + googıl gardaşlığı ve yandeks dostluğu adına...
Saygılarrr. R. R. Rrr.

Çok fazla duyar kasıyorsunuz sanki hayatınızda hiç korsan bir şey kullanmadınız gelmiş burada bana hak, hukuk, emekten bahsediyorsun. Sizin gibi her şeye para vermiyorum ben kusura bakma kazıklanmayı, enayi yerine konmayı sevmiyorum. Fiyatlardan haberin var mı? Yoktur kesin çünkü sizler için o fiyatlar hiçbir şey burada Gelip'de duyar kasma.

Çok fazla duyar kasıyorsunuz sanki hayatınızda hiç korsan bir şey kullanmadınız gelmiş burada bana hak, hukuk, emekten bahsediyorsun. Sizin gibi her şeye para vermiyorum ben kusura bakma kazıklanmayı, enayi yerine konmayı sevmiyorum. Fiyatlardan haberin var mı? Yoktur kesin çünkü sizler için o fiyatlar hiçbir şey burada Gelip'de duyar kasma.
Bariz trollün önüne niye ekmek attınız ki, yazdığı mesajdan ne kadar saçmaladığı belli zaten.

Bir şeyi almaya durumun yoksa almazsın, almayanın tepesine binmiyor zaten Microsoft. 10₺'ye key alıp emek hırsızlığı yapıp, utanmadan ben orijinal kullanıyorum demek etik değil ve utanç verici.
Bir de aktive etmeden kullanmakta bir sorun yokken 30 TL'ye gidip "orijinal" Windows alanlanları anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı