Windows 10'un Bluetooth'u Neden Kötü?

Maalesef. Ubuntu Live CD hazırlayıp deneyeceğim bir de belki windows ile alakalıdır gerçekten.

çalışanda windows çalışmayanda windows bir yerlerde bir sorun var ama düzeltilemiyor önemli dosyalarını yedekleyip en baştan bir windows 10 kurmanı tavsiye ederim yada windows 8 - windows 8.1 kurup çalışmayan cihazlarını orada çalıştırıp sonra windows 10 a yükseltirsen çalışıyor ben şans eseri böyle yaptım ve kulaklığım çalıştı.

Olmadı bu maalesef.

@24099 Ben de kullanmıyorum normalde, arkadaş önerdi diye denedim sadece. Dediğinizi yıllardır deniyorum zaten, olmuyor :LOL:. Sürücü tarihi 2015'te kaldı.
ben de aynı sorunu yaşıyordum. sonra Hands-Free seçeneğini sildim ve hep stereo kullanıyor artık.

Silmek için görev çubuğundaki ses simgesine sağ tıklayın ve ardından ses efektine tıklayıp üstten, kayıt bölümünden yürüt kısmına gelip Hands-Free'ye sağ tıklayıp devre dışı bırak deyin. Ardından tamam ve kapat deyin. Ben böyle yaptım ve düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı