Windows 10'un Etkinleştirilmesi Gitti

Hiç kimse zengin olmadığı sürece bir işletim sistemine 1000 lira vermez. Din günah edebiyatı yapanların kendisi verdi mi? MAK key kullanıldığı için böyle olmuştur ya da korsan yaptıysan ondandır. 2.5 senedir retail key kullanıyorum bir sorun yok kimse de bizden bir OS'ye 1000 lira vermemizi beklemesin.
 
Son düzenleme:
Tavsiyem OEM Key evet korsan kullanırsanız emek hırsızlığı ama bence bir işletim sistemine de 1000 TL gibi bir fiyat vermek gereksizdir. Onun yerine forumda yeni konu açın güvenilir OEM Key nereden alınır diye yardımcı olacaklardır. Aldığınız Key aktif olmasa bile yine kârdasınız.
 
Ben PC'yi aldığımda orijinal demişlerdi acaba böyle kullanılamaz mı?

Etkinleştirmeden de kullanırsınız ama sinir edebilir bir yerden sonra ve bazı özelliklerini kullanamazsınız. Çok ucuza bulabilirsiniz bence Key tek önerim KMSpico gibi uygulamalar kullanmayın da etkinleştirmek için.
 
Garanti yöntemi söyleyeyim paylaştığım linkten uygun fiyata satın alın daha sonra Windows'u etkinleştirip microsoft hesabınız ile Windows u bağlayın böylece format atsanız bile hesabınıza giriş yaptığınızda Windows otomatik olarak aktive olacaktır.


 

Yeni konular

Geri
Yukarı