Windows 10'un hangi sürümünde Bluetooth bulunur?

Yer
Uranüs
Daha fazla  
Meslek
Uzay Madencisi
RAM
16
SSD veya HDD modeli
260gb
Ekran kartı
Asus rx 570 rog strix OC
Anakart
asus
İşlemci
ryzen 3 2200g
Bilgisayarı ilk aldığımda Bluetooth vardı ve açılıp kapanabiliyordu fakat birkaç format attıktan sonra Bluetooth'u açıp kapatamıyorum. Bluetooth aygıtı bulunamadı diyor. Hangi Bluetooth sürücüsünü indirsem de hiçbir türlü Bluetooth'un açılıp kapama tuşunu geri getiremiyorum. Yabancı, yerli tüm çözüm videolarını izledim o yüzden video atmayın. Sadece Windows 10'un hangi sürümünde Bluetooth yüklü olarak geliyor biliyorsanız lütfen onu yazın şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İş bilgisayarımda Windows 10 Home Single Language 2019 kullanıyorum ve Bluetooth açma kapama simgesi bende mevcut.
Fakat bu simgenin olmamasının sürümden çok ayarsal bir şey olabileceğini düşünüyorum. İyice bir araştırın derim. Lütfen sürümden dolayıysa çözdükten sonra belirtin.

Dosya Ekleri

• 1673467364412.png
    1673467364412.png
    15,7 KB · Görüntüleme: 68
Orjinal olmayan Windows 10 ISO'sumu kullaniyorsunuz? Performans icin optimize edilmis windows 10 larda genelde cogu hizmet kapatildigi icin bluetooth hizmeti kapatilmis olabilir.

Son düzenleme:
Bluetooth sürümle alakalı değildir her sürümde vardır. Cihazınızdaki sensör bozulmuş olabilir veya driverini tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Cihazda sensör yok ilk aldığım zaman gösteriyordu ve bunun üzerine harici Bluetooth aygıtı almıştım fakat sonradan kendi kendine gitti hata telefonumu bağlamıştım.

Cihazda sensör yok ilk aldığım zaman gösteriyordu ve bunun üzerine harici Bluetooth aygıtı almıştım fakat sonradan kendi kendine gitti hata telefonumu bağlamıştım.

Harici aygıtızın driverını kurmadıysanız kurun. İşe yaramazsa muhtemelen bozulmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı