Çözüldü Windows 10'un Insider Preview güncellemesi ile Windows 11 yüklemesi normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EfeSay1192

Centipat
Daha fazla  
RAM
4 GB RAM
SSD veya HDD modeli
RTOTJ128VGD2EYX SSD
İşlemci
AMD A6-9225 RADEON R4, 5 COMPUTE CORES 2C+3G
Herkese selam.

Bilgisayarımda Windows 10 kurulu. Kullanırken aklıma Insider Preview'i açmak geldi. Programa katıldım. Bugün de Windows 11 Insider Preview 1.0.26120.2200 (ge_release_upr) güncellemesini yüklüyor. Bu normal bir şey mi?

Çözüm
Peki güncelleme indirildikten sonra ne oluyor hocam? Yani bilgisayar Windows 11 mi oluyor ya da yeni özellikler mi geliyor?

Bilgisayar Windows 11 24H2 betaya geçiyor. Evet bazı yeni özellikler var benim bilgisayarımda sorunlu değil şu an Insider.

İstersen sonradan kurtarma seçeneklerinden Windows 10'a geri dönebilirsin.
Herkese selam.

Bilgisayarımda Windows 10 kurulu. Kullanırken aklıma Insider Preview'i açmak geldi. Programa katıldım. Bugün de Windows 11 Insider Preview 1.0.26120.2200 (ge_release_upr) güncellemesini yüklüyor. Bu normal bir şey mi?
Bu kaynağa bak istersen Kaynak.

Peki güncelleme indirildikten sonra ne oluyor hocam? Yani bilgisayar Windows 11 mi oluyor ya da yeni özellikler mi geliyor?

Bilgisayar Windows 11 24H2 betaya geçiyor. Evet bazı yeni özellikler var benim bilgisayarımda sorunlu değil şu an Insider.

İstersen sonradan kurtarma seçeneklerinden Windows 10'a geri dönebilirsin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı