Windows 10'un kötülükleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım herkesin durumu çok iyi değil ki SSD alsın adam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri paşa paşa açacaktır. Yeniden başlatınca açmıyor muydu zaten?

Hocam sistem özelliklerinizi belirtir misiniz?

• Defender kapatılabiliyor.
  • Güncelleştirmeleri kapatabilirsiniz ya da erteleyebilirsiniz.
  • 1903 Resmi olarak çıkmadı, bazı PC'ler de problem çıkartabilir.
  • "Pro" sürüm kurarsanız sistem daha ağır olacaktır, oyun ve performans için önerilen sürüm "Home"dir.
  • Milattan önceki oyunları oynamıyorsanız, zaten FPS ile ilgili bir problem yaşamazsınız.
  • Sistem açıldıktan sonra bütün gereksiz uygulamaları kaldırıp, sistemi daha hızlı hale getirebilirsiniz.
  • Windows 10 kurduktan sonra DDU ile ekran kartını silip temiz bir şekilde güncel sürüm kurmanız gerekiyor, bu işlem bile oyunlarda %20'ye yakın FPS fark ettirebiliyor.
  • En hızlı açılan Windows 8.1 fakat sırf açılış süresi için bir sistem kullanılmaz. Açılıştaki programları ayarlayarak bu işlemi kısaltabilirsiniz.

Arkadaşım herkesin durumu çok iyi değil ki ssd alsın adam?
Herkesin durumu iyi değil dedigin miktar 100 TL arkadaşım bugun en basitinden PUBG ortalama 100e yakın birşey zaten. Oyun oynuyorsan, her zevkin bir bedeli var mantığı ile malesef ki mecbur kalırsın.

Şimdi sen kullanıcılarda şöyle bir algı bırakıyorsun, büyük ihtimal cihazın çok eski ve windows 10 kurmuşsun üstelik stabil olmayan bir sürümü. Googleden arama sonuçlarında gören kullanıcı yorumu okuyup "Aaa windows 10 kötüymüş donma kasma FPS düşürüyormuş" algısına kapılacak fakat bilmiyor ki sistemler farklı. Yinede siz özellikleri yazın konuya karar verilir öneri konusunda

Xbox nasıl siliniyor peki? Rehberi uygulayınca hata veriyor. Hizmetlerde cirit atmaya da devam ediyor.
Sağ tıkla kaldır olayı yoksa olay baştan bitmiştir zaten.

Ben Pro kullanıyorum. Home'de kullandım pek bir şey farketmedim. 1903 resmi olarak yayınlansın, bende Home kurarım.

Arkadaşım herkesin durumu çok iyi değil ki SSD alsın adam?

100 TL'ye SSD alamıyorsanız Windows 10 kullanmayın bir zahmet. SSD alırsanız sisteminiz rahatlayacaktır.

100 TL'ye SSD alamıyorsanız. Windows 10 kullanmayın bi zahmet. SSD alırsanız sisteminiz rahatlıyacaktır.
85 TL'ye bile var.
Ben DDU kurmadım. Windows otomatik buldu ama ben internetten güncel sürücüyü yükledim. Bir sıkıntı çıkar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…