Windows 10'un Xbox Live rezilliği

Şu konu altında bile Windows 10 kötülüyorsunuz :) Anlayın artık insanların güncel donanımları var ve güncel kalmaları gerek. Windows bile dönüp bakmazken 7 sine 8.1 ine siz Win10 kötülüyorsunuz. 1GB Ram ve Celeron işlemciyle kullanmaya çalışırsanız tabi stabil olmaz.
Hahaha 🤣 kaç sene geçti hala stabil olacak. Windows 10 fan boyları.

Şu konu altında bile Windows 10 kötülüyorsunuz :) Anlayın artık insanların güncel donanımları var ve güncel kalmaları gerek. Windows bile dönüp bakmazken 7 sine 8.1 ine siz Win10 kötülüyorsunuz. 1GB Ram ve Celeron işlemciyle kullanmaya çalışırsanız tabi stabil olmaz.
Ne biliyorsun 1 GB RAM Celeron işlemci kullandığı mı ? Evime geldin baktın mı ? Bakmadıysan gel misafir edeyim seni.
Güncel donanımlara elbette yüklenecek Windows 10. Ben tutunda 7 8.1 yükleyin demiyorum. Benim sözüm Windows 10’a tapanlara. Bende Windows 10 kullanıyorum istesem 7’de yüklerdim 8’de. Bende sorun yok memnunum.

Ne biliyorsun 1 GB RAM Celeron işlemci kullandığı mı ? Evime geldin baktın mı ? Bakmadıysan gel misafir edeyim seni.
Güncel donanımlara elbette yüklenecek Windows 10. Ben tutunda 7 8.1 yükleyin demiyorum. Benim sözüm Windows 10’a tapanlara. Bende Windows 10 kullanıyorum istesem 7’de yüklerdim 8’de. Bende sorun yok memnunum.
Yalnızca ilk cümlem size ithafen kurulmuş bir cümle. Kimsenin fanboy olduğu yok herkes stabil bir sistem istiyor fakat bunu kullanmak zorundayız. Konuya dönecek olursak Microsoft Store kadar rezil bir mağaza yok. 75 mbit net ile 250 MB veriyi indirmesi 4 saat sürmüştü. O günden bu yana kullanmıyorum asla.

Yalnızca ilk cümlem size ithafen kurulmuş bir cümle. Kimsenin fanboy olduğu yok herkes stabil bir sistem istiyor fakat bunu kullanmak zorundayız. Konuya dönecek olursak Microsoft Store kadar rezil bir mağaza yok. 75 mbit net ile 250 MB veriyi indirmesi 4 saat sürmüştü. O günden bu yana kullanmıyorum asla.
Çok doğru söylemişsin çok berbat bir mağaza. Bende 75 MBPS kullanıyorum Fotoğraflar uygulamasını güncellemesi bir seferinde yarım saat sürmüştü. :)

Gerçekten ben bu kadar dandik çalışan bir ekosistem görmedim arkadaş, bir kez giriyorum sunucu bağlanıyor, NAT türü olmuyor bu sefer, yenile yapıyorum bu sefer ikisi de olmuyor, tekrar yenile yapıyorum bu sefer ikisi de çalışıyor resmen benimle dalga geçiyor bu sistem.

Sanki saniye başı sistemin ayarları değişiyor da bana her denetlediğimde farklı hata veriyor, bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor şaka mı bu :D

i5 7400 kullanıyorum 8 GB RAM ile, 8.1 kullananlara bir lafın mı var? Windows 10 kullandım, hoşuma bile gitti ama aynı güncellemeyi 3 kere indirmişliği var, hayvan gibi kota yiyor. Üstelik güncellemeyi dayatması da ayrı. Eski sürümlerde de güncelleme sıkıntılı bile olsa zorunlu değil, kafam rahat.

i5 7400 kullanıyorum 8 GB RAM ile, 8.1 kullananlara bir lafın mı var? Windows 10 kullandım, hoşuma bile gitti ama aynı güncellemeyi 3 kere indirmişliği var, hayvan gibi kota yiyor. Üstelik güncellemeyi dayatması da ayrı. Eski sürümlerde de güncelleme sıkıntılı bile olsa zorunlu değil, kafam rahat.
Windows 10 da güncelleme yapmak zorunda değilsiniz. Ben Windows 10 kullanıyorum mobil veri ile ayarlardan tarifeli bağlantı olarak ayarladığınız hiçbir ağda güncelleme yapmaz. Kendim istediğim zaman güncelliyorum. Benim 8.1 kullananlara bir lafım yok. Windows 10 ile Windows 7 karşılaştıranlara var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı