Windows 10X çıkarsa Windows 10'a ne olacak?

Yanlış anlaşılma var. Ne Windows 10 X ne de Windows 10 S yeni bir Windows sürümü. Mevcut Windows 10'un farklı birer dağıtımları. 10X'in hedefi katlanabilir olarak kullanılabilen taşınabilir cihazlar. Bunun içinde arayüzü (Launcher) buna göre optimize edilmiş yeni bir arayüz ile geliyor. 10S'in hedefi ise güvenilir kaynaklar dışında yazılım kurulumunu engelleyerek kurumsal denetimi kolaylaştırmak. Yani Windows 10 olduğu gibi devam ediyor.
 
Sizce Windows 10 desteği biter mi? Bence bitmez. %70'den fazla pazar payı var. Herhalde %73.

Minimum 10 yılı var. Hem çekse ne olur sanki? Microsoft Store'yi kullanıyoruz. En iyi en sağlam en sıkıntısız Update'i getirir bitirir, takma. Ne gerek var?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft yakın zamanda Windows 10X'i çıkaracak. Peki Windows 10 desteği ne olacak?

Bence harika olur. İnternete sızar sızmaz ben hemen geçeceğim. Artık Microsoft Store yeterince gelişti yeterli uygulama var. Appx olarak internetten uygulama kurulabiliyor
Yanlış anlaşılma var. Ne Windows 10 X ne de Windows 10 s yeni bir Windows sürümü. Mevcut Windows 10'un farklı birer dağıtımları. 10X'in hedefi katlanabilir olarak kullanılabilen taşınabilir cihazlar. Bunun içinde arayüzü (Launcher) buna göre optimize edilmiş yeni bir arayüz ile geliyor. 10S'in hedefi ise güvenilir kaynaklar dışında yazılım kurulumunu engelleyerek kurumsal denetimi kolaylaştırmak. Yani Windows 10 olduğu gibi devam ediyor.

Windows 10X ilk olarak dizüstü (laptoplar) için çıkacak. Hatta bir dedikoduya göre Windows 10X telefonlarda gelebilir.
 

Geri
Yukarı