Windows 10X'in kalıcı uygulama uzantısı olacak mı?

Ya ne olduğunu sanıyorsunuz hocam? Microsoft bir yerlerden tutunuyor Google bir yerlerden tutunuyor bütün piyasayı tek şirket yönetse nasıl bir güce erişeceğini tahmin bile edemezsiniz.
Google işletim sistemi işine girse zaten geeklerin sonu gelir.
Ekosistem kavramını hiç bir zaman sevmedim, sevemeyeceğim.
Eğer amaç telemetri kasmak değilse o zaman varım ama işin içinde Google, Microsoft ve Apple varsa zaten kanser oluyor.
Ama ne yapıyorum 15GB bedava depolama için Drive kullanıyorum, bunu Ipaden yazıyorum ve bilgisayarım da Windows :D
Hepsi X kuşağının suçu, bunları siz başımıza getirdiniz :D.
 
@Kerem00 Pazar payı çok olan sistemle, az olan sistemin birer bir karşılaştırılmasının çok doğru olmadığını söyledim ve arkasındayım. Ben bilmiyorum yurtdışında IT hizmetlerinde çalışan insanlarda bilmiyor, biz hiçbir şey bilmiyoruz. Sadece Linux kullanıcıları her şeyin en iyisini biliyor.

Konudan bağımsız olarak çok basit bir mantık ile durumu özetleyelim, bir ayakkabı modelini 10 kişinin kullanmasının verdiği not ile, başka bir modelini 10,000 kişinin kullanıp geri verdiği dönüşler üzerinden karşılaştırmak doğru olur mu?

Ben gözüken köyü söylüyorum, ben Windows fanatikliği yapmıyorum, ben de Linux kullandım, kullanırken rahat etmiyorum ve ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Benim gibi birçok kişi böyle düşünüyorki kullanmıyor.

Ek olarak, fark son dönemde Linux tarafına açılmış.

1617548689898.png
 
ChromeOS var zaten. Ama bildiğim kadarıyla rakip olarak çıkmadılar. Chromebook'larda kendi işletim sistemimizi kullanalım diye çıktılar. Yanlışım varsa düzeltin.
Rakip olarak çıkamadılar bile, isteseler de olamazlardı çünkü APK oyunlar bile tam olarak çalışmıyor dokunmatik ve klavye farkı yüzünden.
Chrome OS öğrenci ve ofis işletim sistemi olarak çıktı ve ülkemizde olmasa da yurt dışı için bence gayet iyi bir kullanımı var.
Salak Google tekrar Linux tabanlı bir sistem yapıp hem Deb hem de APK paketleri kurulabilseydi, ARM to x86 dönüştürücü yazsaydı piyasanın içinden geçerdi.
 

Geri
Yukarı