Windows 11/10 Windows Defender Kaldırma

• Konuyu başlatan 354216
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 60
  • Görüntüleme 14.359

DefenderScraper​

Açık kaynaklı bir kalıcı Windows Defender kaldırıcı.

Özelikler​

• Windows Defender'ı kalıcı olarak siler ve artık etkinleştirilemez.​
  • Otomatik olarak çalışır, herhangi bir ek işlem yapmanıza gerek yoktur.​
  • En son Windows 11 ve Windows 10 güncellemelerinden (KB5022845, KB5022360..) sonra defender devre dışı bırakılırsa performans kaybı olur. Bu, sorunu çözer, tüm güncellemeleri destekler ve performans düşüşü olmaz.​
Daha önce devre dışı bıraktıysanız ve son güncellemelerden sonra performans sorunları yaşıyorsanız, önce "Defender Control" ile etkinleştirin, ardından sisteminizi yeniden başlatın ve "DefenderScraper" yazılımını kullanın. Sorununuz çözülecektir.​

Test Edilen Sürümler​

Windows 11 22H2 (22621.1344) | 06.03.2023​

Rehber​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bağlantılar​

IObit unlocker nedir ne işe yarar neden önerilmiyor?
3.maddedeki kapatılırsa ne olur?(görev yöneticisinde bayağı yer kaplıyor o hizmet)

3. Maddeye yazdığım hizmet Defender'in bir parçası. Defender silindiğinde doğal olarak kapanmış oluyor. Kapatılması sistemi rahatlatır 😀

IOBit Unlocker yazılımına özel değil. Genel olarak IOBit firmasının ürünleri kötü. Reklamlar, gereksiz yük, sistem dosyalarına zarar verme tarzı sorunlara neden oluyor.

Defender control de aynı işi Görüyör :D
Evet fakat son güncellemeden sonra gözle görülür performans sorunu yaşatıyor. Daha öncesinde bende bunu kullanıyordum sorun yaşadım ve açılan konuları gördüm çözüm için bu yazılımı geliştirdim.

IOBit Unlocker yazılımına özel değil. Genel olarak IOBit firmasının ürünleri kötü. Reklamlar, gereksiz yük, sistem dosyalarına zarar verme tarzı sorunlara neden oluyor
Firmanın uygulama üzerindeki tüm kontrolleri devre dışı bırakıldı zaten işlem bitince program siliyor.

Evet fakat son güncellemeden sonra gözle görülür performans sorunu yaşatıyor. Daha öncesinde bende bunu kullanıyordum sorun yaşadım ve açılan konuları gördüm çözüm için bu yazılımı geliştirdim.

Firmanın uygulama üzerindeki tüm kontrolleri devre dışı bırakıldı zaten işlem bitince program siliyor.

İnsan görünce yine de bi' huylanıyor. Elinize sağlık tekrardan. 🙂

Bu program bende çalışmıyor :D
Yazılımı 3-4 cihazda denedim. Hepsinde de videoda görüldüğü gibi format atılıp tüm güncellemeler yapıldıktan sonra denedim. Sisteminizde bir şeyler engel çıkarıyor olabilir. Bir daki formatınızda her şeyden önce bu yazılımı çalıştırırsanız sorunsuzca çalışacaktır.

Yazılımı 3-4 cihazda denedim. Hepsinde de videoda görüldüğü gibi format atılıp tüm güncellemeler yapıldıktan sonra denedim. Sisteminizde bir şeyler engel çıkarıyor olabilir. Bir daki formatınızda her şeyden önce bu yazılımı çalıştırırsanız sorunsuzca çalışacaktır.
Programı açınca Restarting gibi bir şey yazıp kapanıyor :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı