Windows 11/10 Windows Defender Kaldırma

• Konuyu başlatan 354216
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 60
  • Görüntüleme 14.314

DefenderScraper​

Açık kaynaklı bir kalıcı Windows Defender kaldırıcı.

Özelikler​

• Windows Defender'ı kalıcı olarak siler ve artık etkinleştirilemez.​
  • Otomatik olarak çalışır, herhangi bir ek işlem yapmanıza gerek yoktur.​
  • En son Windows 11 ve Windows 10 güncellemelerinden (KB5022845, KB5022360..) sonra defender devre dışı bırakılırsa performans kaybı olur. Bu, sorunu çözer, tüm güncellemeleri destekler ve performans düşüşü olmaz.​
Daha önce devre dışı bıraktıysanız ve son güncellemelerden sonra performans sorunları yaşıyorsanız, önce "Defender Control" ile etkinleştirin, ardından sisteminizi yeniden başlatın ve "DefenderScraper" yazılımını kullanın. Sorununuz çözülecektir.​

Test Edilen Sürümler​

Windows 11 22H2 (22621.1344) | 06.03.2023​

Rehber​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bağlantılar​

Yeni format attım şuan yine sorun var :)

Eki Görüntüle 1695767
Yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz?

Hocam "Windows Güvenliği" programını da kaldırıyor mu?
Yani burayı:
Eki Görüntüle 1695816
Hayır bunu kaldırmıyor. Zaten önemli değil bu sadece bir arayüz.

Yeni format attım şuan yine sorun var :)

Eki Görüntüle 1695767
1678379586683.png

Kullanıcı adınız ilgimi çekti Türkçe karakter içeriyor. Bundan kaynaklıda olabilir.

Yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz?

Hayır bunu kaldırmıyor. Zaten önemli değil bu sadece bir arayüz.

Eki Görüntüle 1695835
Kullanıcı adınız ilgimi çekti Türkçe karakter içeriyor. Bundan kaynaklıda olabilir.

Zaten öyle yaptım ama maalesef :) İsmi değiştirdim ama yine de Gökhan olarak çıkıyor :D

Son düzenleme:
21H2 kullanıyorum. Ayrıca konuda bahsedilen güncellemeler bende yüklü değil.

Eki Görüntüle 1691883

• Yazılımı kullanmadan önce ayarlardan gerçek zamanlı korumayı kapatın. Eğer kapatmazsanız Defender dosyayı virüs zannedip otomatik olarak silecektir. Nasıl kapatacağınızı buradan öğrenebilirsiniz.
  • Hazırlanan yazılımda IOBit Unlocker kullanılmış, IOBit ürünlerini forumda önermiyoruz.
  • Antimalware Service Executable hizmeti silinmiş, ayarlardaki virüs ve tehdit koruması çalışmıyor. Ekstra olarak işlem tamamlanınca bilgisayar otomatik olarak yeniden başlatılıyor.
  • Kısaca işe yarıyor fakat (konu sahibi) dosya silmek için başka bir yazılım kullanmanızı öneririm.
Ne kullanabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı