Windows 11 21H2 to 22H2 nasıl geçerim?

RobinsonC

Decapat
Daha fazla  
PC Windows 11 kaldırmıyor rusus ile TPM'yi kaldırarak kurulumu gerçekleştirmiştim, 22H2 güncellemesi gelmiyor Windows Update'ten bende bu videodakileri adım adım yaptım ama yine sonuç alamadım, 22H2'ye nasıl güncellerim sistemi dostlar,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu araç ile yükseltebilmen gerekiyor ancak sistem desteklemediği için bypass yapman gerekebilir. O da yine Rufus ile ya da Windows 11 22H2 ISO dosyasını indirip içerisinden bypass yaparak.

Bu araç ile yükseltebilmen gerekiyor ancak sistem desteklemediği için bypass yapman gerekebilir. O da yine Rufus ile ya da Windows 11 22H2 ISO dosyasını indirip içerisinden bypass yaparak.

Üstat yukarıdaki videoda adam yaptı bende aynısını adım adım yaptım ama bende Windows Update de güncelleme gelmedi. Sıfırdan kurulum harici başka yöntem yok mudur,

Üstat yukarıdaki videoda adam yaptı ama ben yapamadım sıfırdan kurulum harici başka yöntem yok mudur?

Windows 11 ISO dosyasini indirip icini acin ve sources klasorune gidin. "appraiserres.dll" dosyasini silin. ISO dosyasindaki setup.exe'yi acmadan once internet baglantinizi kesin. Yukle kısmı gelene kadar acmayin, yukle kısmı gelince internet baglantinizi geri acip Windows 11 22H2 kurmus olacaksiniz ancak bazi veriler veya ayarlar sifirlanabilir o yuzden dosyalarimi ve ayarlarimi sakla secenegiyle yapin.

Windows 11 ISO dosyasini indirip icini acin ve sources klasorune gidin. "appraiserres.dll" dosyasini silin. ISO dosyasindaki setup.exe'yi acmadan once internet baglantinizi kesin. Yukle kısmı gelene kadar acmayin, yukle kısmı gelince internet baglantinizi geri acip Windows 11 22H2 kurmus olacaksiniz ancak bazi veriler veya ayarlar sifirlanabilir o yuzden dosyalarimi ve ayarlarimi sakla secenegiyle yapin.

Riskliymiş üstat C:\ çok veri var Windows Update tarzı bir güncelleştirme yapma şansım yok mu,

Riskliymiş üstat C:\ çok veri var Windows Update tarzı bir güncelleştirme yapma şansım yok mu?

Sistem desteklemediginden dolayi guncellestirmeyi dogrudan yapabilecegini sanmiyorum. Aslinda cok da riskli degil.

Sistem desteklemediginden dolayi guncellestirmeyi dogrudan yapabilecegini sanmiyorum. Aslinda cok da riskli degil.

Şu şekilde yaptım üstat 22H2 sürümünü indirdim rusuf ile TPM iptal ederek USB'ye kurdum Windows altında USB'deki setup çalıştırdım sorunsuzca güncelledim,

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı