Windows 11 22000.258 Çıktı

Evet arkadaşlar. Tam 2 saat önce Windows 11'in yeni sürümü 22000.258 sonunda çıktı! Beklenen bu güncellemede bazı fixler yapılmış gibi gözüküyor. Microsoft'un sitesinde gördüğüm birkaç yazı:

"Bazı Intel “Killer” ve “SmartByte” ağ yazılımları ile Windows 11 (orijinal sürüm) arasındaki bilinen uyumluluk sorunlarını giderir. Etkilenen yazılıma sahip cihazlar, belirli koşullar altında Kullanıcı Datagram Protokolü (UDP) paketlerini düşürebilir. Bu, UDP'ye dayalı protokoller için performans ve diğer sorunlar yaratır. Örneğin, bazı web siteleri etkilenen cihazlarda diğerlerinden daha yavaş yüklenebilir ve bu da videoların belirli çözünürlüklerde daha yavaş yayınlanmasına neden olabilir. UDP'ye dayalı VPN çözümleri de daha yavaş olabilir."

"Windows işletim sisteminiz için güvenliği günceller." Aynı zamanda bir güvenlik güncellemesi var.

Aynı zamanda yazıda gördüğüm ve anlamadığım yazı:

"Windows 11 hizmet yığını güncellemesi - 22000.190
Bu güncelleştirme, Windows güncelleştirmelerini yükleyen bileşen olan hizmet yığınında kalite iyileştirmeleri yapar. Servis yığını güncellemeleri (SSU), cihazlarınızın Microsoft güncellemelerini alabilmesi ve kurabilmesi için sağlam ve güvenilir bir servis yığınına sahip olmanızı sağlar."

Neyse, ben güncellemeyi almış bulunmaktayım. Eminim ki sizler de aldınız. İyi günler!
 
Mümkünse CS:GO oyunu olanlar benim için bir sey deneyebilir mi? Oyunun açılış süresi hızlandı mı yoksa yine 20 saniye de mi açılıyor. Cevaplayan olursa çok sevinirim.
 

Geri
Yukarı