Nihayet geçişi tamamladım. Şu anda 22621 yapısındayım;
Eki Görüntüle 1385433
Şimdilik sadece 20 dakika kullanabildim, o yüzden pek detaylı yorum yapamayacağım. Fakat ilk izlenimlerimden bahsetmek istiyorum.
Windows 11'in ilk sürümü olan 21H2 sürümünde olan birçok eksik ve hata gitmiş. Artık bildirimlerde Acrylic arka plan kullanılıyor. 21H2 sürümünde düz renk kullanılıyordu.
İkinci olarak artık Bluetooth aygıtlarını aynı Windows 10X gibi doğrudan hızlı ayarlar menüsünden kontrol edebiliyoruz;
Eki Görüntüle 1385436
Bu özellik gerçekten oldukça önemli zira Bluetooth kulaklığınızın pil durumunu görmek için eskiden Ayarlar'a girmeniz gerekiyordu. Artık doğrudan bu menüden görebiliyorsunuz.
Diğer özellikler ise zaten 22H2'nin Insider yapılarında Microsoft'un eklediğinden bahsettiği özellikler. Fakat maalesef bende sürükle bırak çalışmıyor. 22557 yapısı ile bu özellik gelmişti ve hatta sanal makineye 22621 yapısını kurduğumda sürükle bırak çalışıyordu. Fakat nedense ana bilgisayarda yükselttiğim Windows 11 22621 yapısında bu özellik çalışmıyor. Nedenini açıkçası bilmiyorum.
Oyun olarak Star Wars Battlefront II ve Minecraft Lunar Client'ı denedim, sorunsuz çalışıyorlar. Windows 11 22621 üzerinde Star Wars Battlefront II oyununun çalıştığının görüntüsü;
Eki Görüntüle 1385439
Kullanmaya devam ettikçe deneyimlerimi paylaşırım.