Windows 11 22H2 güncellemesinden 21H2'ye nasıl dönülür?

WukuWukong

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
SK hynix BC711 HFM256GD3JX013N
Ekran kartı
Intel(R) Iris(R) Xe Graphics
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40G
Merhaba, 22H2'ye geçtikten sonra oyunlarda bariz sorunlar yaşıyorum. O kadar çözüm yolu denedim baktım fayda yok bir anda aklıma geldi; ya dedim ki "Acaba CPU ve GPU kullanımlarında problem olabilir mi?"... Evet tahmin ettiğim gibi oyunlarda %10'u geçmeyen CPU (kaç GHz'de çalıştığına bakmadım) ve %60'ı geçmeyen GPU kullanımı. Bu net Windows'un sorunu. Dahili ekran kartı kullanıyorum diye normaldir demeyin sinir krizi geçiriyorum artık bu tarz şeylere. Kasmıyor, dahili ekran kartı da olsa kasmıyor normalde. Klasik çözüm yöntemlerini denedim fayda yok ve eski sürüme dönme seçeneği de kapalı.

Merhaba, 22H2'ye geçtikten sonra oyunlarda bariz sorunlar yaşıyorum. O kadar çözüm yolu denedim baktım fayda yok bir anda aklıma geldi; ya dedim ki "Acaba CPU ve GPU kullanımlarında problem olabilir mi?"... Evet tahmin ettiğim gibi oyunlarda %10'u geçmeyen CPU (kaç GHz'de çalıştığına bakmadım) ve %60'ı geçmeyen GPU kullanımı. Bu net Windows'un sorunu. Dahili ekran kartı kullanıyorum diye normaldir demeyin sinir krizi geçiriyorum artık bu tarz şeylere. Kasmıyor, dahili ekran kartı da olsa kasmıyor normalde. Klasik çözüm yöntemlerini denedim fayda yok ve eski sürüme dönme seçeneği de kapalı.
Neden bilmiyorum bendede 22H2 güncellemesi gelmedi windows beni unuttu.

Xbox'ın uygulamasından baktım.

Bana da gelmemişti ben Update yoluyla güncelledim sonra baktım bu problem var herhalde dosya çakışması falan oldu hata oldu dedim geri temiz kurulum yaptım hâlâ aynısı.

Tamam değerler yanlış gösteriyor performansa etkisi yok.

Herkes de olan bir sorun. Bende yaşıyorum. FPS değerlerimde sorun yok.
Ben ne sorunu yaşıyorum o zaman niye bir anda böyle oldu daha 9 aylık bilgisayar çıldıracağım neyse Windows 10'u USB'ye kuruyorum düzelmezse yine servise götüreceğim bir ara garantide zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı