Windows 11 22H2 ile tarihe karışıyor! 2024'te Windows 12 geliyor!

Windows 12'yi de 11 gibi batırmazlar umarım. Şu sağ tık olayı çok sinirimi bozuyor. İlla diğer seçenekleri göstere tıklamak çok saçma.

Sanmıyorum hocam. Çünkü dediğim gibi Windows 11 geçiş aşaması, salında 11, Windows 12'nin "beta" sürümü desek yanlış olmaz. Benim tek istediğim şu lanet NT 6.0 altyapısından kurtulmaları.

İddialar doğru ise Windows Insider Programına 23H2'den sonra Windows 12 gelecek sanırım.

22H2'den sonra başka yıllık güncelleme gelmeyecek. 22H2 tam sürüme yayınlandıktan sonra Developer kanalına Windows 12 gelmesi bekleniyor. Ha sürüm numarası 23H2 olabilir bunu bilmiyoruz. 22H2 Windows 11'in son büyük güncellemesi yazana göre.

Tahminime göre TPM ve Secure Boot'un yanına SSD kullanmayı da zorunlu kılabilirler.

Olabilir, ve mantıklı karar olur bence. HDD'de zaten 10 sonrası Çin işkencesi gibi bir şey yani.

Sanmıyorum hocam. Çünkü dediğim gibi Windows 11 geçiş aşaması, salında 11, Windows 12'nin "beta" sürümü desek yanlış olmaz. Benim tek istediğim şu lanet NT 6.0 altyapısından kurtulmaları.

Hocam ben zaten bakmıyorum bile habere. Yine saçma bir uyumluluk listesi atarlar ben 3600 işlemcimle zaten kullanamam. Büyük ihtimalle AMD 5. nesil ve Intel 11. nesil ve sonrası işlemciler destkleyecek falan derler.

Windows 11 daha adam olmadı, Windows 12 ne? Peşlerinden atlılar mı koşturuyor?

Windows 11'de amaç adam olması değil ki? Windows 11 tamamiyle Windows 10 zaten. Dediğim gibi aslında 12'nin beta sürümü, geçiş aşaması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi Windows 12'de de "evet arkadaşlar AMD 5. nesil ve Intel 11. nesil ve sonrası işlemciler için Windows 12 uyumludur" gibi bir şey söylerler yine.

Hiç sorun değil hocam bir şekil kırarlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sefer de daha iyi donanım deyip yeni aldığım laptopun donanımına eski demeseydi bari (8 ay oldu galiba) (!).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı