Windows 11 22H2 sürümüne geçilmeli mi?

errnslm

Hectopat
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
256GB m2, 1tb hdd
Ekran kartı
GTX 950M
Anakart
Lenovo İdeapad 700 15-ISK Notebook
İşlemci
İ7 6700HQ
22H2 medyasını yükledim, halihazırda 21H2 W11 sürümünü kullanıyorum dosyaları koruyarak bir kurulum yapmayı planlıyorum. Bu güncelleme hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Sizce güncellemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
22H2 medyasını yükledim, halihazırda 21H2 W11 sürümünü kullanıyorum dosyaları koruyarak bir kurulum yapmayı planlıyorum. Bu güncelleme hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Sizce güncellemeli miyim?
Ben geçtikten sonra özellikle oyunlarda problem yaşamaya başladım. Dün 21H2'ye döneceğim diyerek Windows 11'i USB belleğe kurdum formatladım sonra ama 22H2'yi kurmuş yazılım tekrardan. Önceden temiz yükleme ile 22H2'ye geçmemiştim. Şimdi temiz yükleme ile geçmiş oldum deneyeceğim birazdan bakalım fark olacak mı temiz yükleme yaptığım için. Hata göremedim ben, tavsiyem bir kaç güncelleme almasını daha (küçük düzeltme güncellemeleri) beklemeniz.

22H2 sürümünde özellikle Corsair kulaklıkların ekolayzır ayarları ICUE'da çalışmıyor. ICUE ile işiniz varsa sorun yaşamanız muhtemel.
Onunla herhangi bir işim yok

Ben geçtikten sonra özellikle oyunlarda problem yaşamaya başladım. Dün 21H2'ye döneceğim diyerek Windows 11'i USB belleğe kurdum formatladım sonra ama 22H2'yi kurmuş yazılım tekrardan. Önceden temiz yükleme ile 22H2'ye geçmemiştim. Şimdi temiz yükleme ile geçmiş oldum deneyeceğim birazdan bakalım fark olacak mı temiz yükleme yaptığım için. Hata göremedim ben, tavsiyem bir kaç güncelleme almasını daha (küçük düzeltme güncellemeleri) beklemeniz.
Hocam Sanırsam Nvidia ve Microsoft 22H2 sürümü için güncelleme yayınlamıştı bu performans düşüşü gerekçesiyle siz bu güncellemeleri yapıpta mı test gerçekleştirmiştiniz yoksa performans güncellemelerini öncesinde mi?

Son düzenleme:

Geçmeyin bekleyin hocam hiç stabil değil oyunlarda FPS düşüşü var.

Onunla herhangi bir işim yok

Hocam Sanırsam Nvidia ve Microsoft 22H2 sürümü için güncelleme yayınlamıştı bu performans düşüşü gerekçesiyle siz bu güncellemeleri yapıpta mı test gerçekleştirmiştiniz yoksa performans güncellemelerini öncesinde mi?
Güncellemeler yapılı hocam ama benim ekran kartım Intel.

Geçmeyin bekleyin hocam hiç stabil değil oyunlarda FPS düşüşü var.
Geçişi zaten varolan sürümde drop yaşadığım için yaptım hocam ve size en yakın zamanda deneyimlerimi sunacağım beklemede kalın.

Değişik bir şekilde daha önemli güncelleştirmeleri yapmadan bile gözle görülür bir performans artışı var en çok dikkatimi çeken durum ise işlemci kullanımının dehşet derecede düşük olması

Son düzenleme:
Geçişi zaten var olan sürümde drop yaşadığım için yaptım hocam ve size en yakın zamanda deneyimlerimi sunacağım beklemede kalın.

Değişik bir şekilde daha önemli güncelleştirmeleri yapmadan bile gözle görülür bir performans artışı var en çok dikkatimi çeken durum ise işlemci kullanımının dehşet derecede düşük olması.

Evet o sıkıntı herkeste var neredeyse FPS'te düşüklük yoksa dert etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı