Çözüldü Windows 11 22H2'ye güncelleme gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
22H2'de uzun süredir güncelleme gelmiyor. Güncelle kısmı aşağıdaki gibi.

Güncelleştirmeleri denetle butonuna bastığım halde güncelleme gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm. Önce 24H2 versiyonu Microsoft'un kendi sitesinden indirdim. ISO'yu açıp setup.exe ile upgrade etmeye çalıştım sistem gereksinimlerini kabul etmedi olmadı. Sonra Rufus ile ISO'yu flash belleğe yazdım TPM bypass ettim. Flash bellekteki setup.exe'yi çalıştırdım sorunsuzca upgrade oldu işlemci uyumsuzluğu gibi bir engel çıkmadı. Bu yöntemle çalıştı. Tabi internette farklı yöntemlerde buldum. Aynı şekilde Rufus ile TPM bypass ederek flash belleğe yazmak. Flash bellekteki sources/appraiserres.dll'in bir yedeğini aldıktan sonra silmek. Ardından setup.exe'yi başlatmak. Benimki dll dosyasını silmeden oldu. Demek ki neymiş illa temiz kurulum gerektirmiyormuş.
Son düzenleme:
Sorunu çözdüm. Önce 24H2 versiyonu Microsoft'un kendi sitesinden indirdim. ISO'yu açıp setup.exe ile upgrade etmeye çalıştım sistem gereksinimlerini kabul etmedi olmadı. Sonra Rufus ile ISO'yu flash belleğe yazdım TPM bypass ettim. Flash bellekteki setup.exe'yi çalıştırdım sorunsuzca upgrade oldu işlemci uyumsuzluğu gibi bir engel çıkmadı. Bu yöntemle çalıştı. Tabi internette farklı yöntemlerde buldum. Aynı şekilde Rufus ile TPM bypass ederek flash belleğe yazmak. Flash bellekteki sources/appraiserres.dll'in bir yedeğini aldıktan sonra silmek. Ardından setup.exe'yi başlatmak. Benimki dll dosyasını silmeden oldu. Demek ki neymiş illa temiz kurulum gerektirmiyormuş.

Dosya Ekleri

• 2.png
    28,5 KB · Görüntüleme: 20
  • 3.png
    13 KB · Görüntüleme: 21
  • 4.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 22
Çözüm

Olabilir illa temiz kurulum diye bir şey yoktu benim de aklıma bu yöntem gelmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…