Windows 11 22H2'ye nasıl güncelleme yapılır?

Demonce

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, uzun süre geçmesine rağmen 22H2 güncellemesi bilgisayarıma gelmedi. Bilgisayarımda TPM desteği bulunmadığı için Rufus'un Bypass yöntemiyle Windows'u kurmuştum sanırım bu sebeple gelmiyor. Cihaza format atmadan 22H2 sürümüne nasıl geçerim?

Merhaba, uzun süre geçmesine rağmen 22H2 güncellemesi bilgisayarıma gelmedi. Bilgisayarımda TPM desteği bulunmadığı için Rufus'un Bypass yöntemiyle Windows'u kurmuştum sanırım bu sebeple gelmiyor. Cihaza format atmadan 22H2 sürümüne nasıl geçerim?
Yükseltme yardımcısı ile geçebilirsiniz veya iso ile ikisinin de aynı işlevle sadece GitHub - AveYo/MediaCreationTool.bat: Universal MCT wrapper script for all Windows 10/11 versions from 1507 to 21H2! bunu kullanarak geçebilirsiniz.

Bazı kişiler TPM hatasını verdiğini söylüyor o yüzden yapmadım. Benim bildiğim Media Creation Tool hata veriyor desteklenmiyor diye Boşu boşuna yüksek indirme yapmayalım.
Yok ben denedim kesinlikle çalışıyor rahat olun bypasstpm dosyası gibi birşey olması lazım onu indirin çalıştırın kolayca iner.

2.yöntemi deneyiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı