Çözüldü Windows 11 24H2 en güncel şekilde nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efem

Hectopat
Yer
Edirne, Uzunkopru
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Arkadaşlar selamlar herkese. İyi Sosyal'ler. Bugünkü sorunum veyahut sorum basliktaki gibi güncel Windows 11 24H2 indirmek istiyorum. Performans arısından dolayı. Bu nasıl indirip kuracağım hakkında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim. Pek düzgün bir yazı olmamış olabilir arkadaşlar kusuruma bakmayın telefondan yazıyorum.

Çözüm
@efendim Windows 11 yazısına gelin, allta çıkacak olan seçeneklerden 24h2'yi seçin.

Burada hazır olarak seçtim size, mimarinize göre indirmeniz yeterli.
Konuyu biraz hortlatıyorum ama bu siteden Windows indirmek gerçekten tam bir eziyet. İndirmeyi bekledim yarım saat şimdi de yarım saatten fazla bir süredir de ISO oluşturmasını bekliyorum. Daha ne kadar sürecek hiçbir fikrim yok. Windows'u baştan yazıyorlar sanırım.

W 11 24H2 26100.4061 ISO Home/pro Mayıs ISO modlu var driver yuklemiştim.
Defender vs acık, BitLocker kapalı. Edge yok.
Konunun ISO'su.
D arsiv:

1-UUP Dump ile Edge ve Gereksiz Bileşenleri Silerek ISO Oluşturma​

İsine yararsa.
Konu kendi konum, orijinal ISO.

W 11 24H2 26100.4061 ISO Home/pro Mayıs ISO modlu var driver yuklemiştim.
Defender vs acık, BitLocker kapalı. Edge yok.
Konunun ISO'su.
D arsiv:

1-UUP Dump ile Edge ve Gereksiz Bileşenleri Silerek ISO Oluşturma​

İsine yararsa.
Konu kendi konum, orijinal ISO.
Merhaba hocam çok sevinirim güncel versiyon değil mi ? Ben kendim şimdi iş yerinden indiriyorum tekrar güncel halini de sizin kini de alayım ne olur ne olmaz.

Merhaba hocam çok sevinirim güncel versiyon değil mi? Ben kendim şimdi iş yerinden indiriyorum tekrar güncel halini de sizin kini de alayım ne olur ne olmaz.

UUP'tan indirmek uzun sürüyor, Drive da ISO var diye zamandan kazanman için paylasmıstım.
UUP'un mayıs ayı ISO'su.
İndir, Windows 10 gibi direk kur. TPM vs istemez. Yerel hesap ekranı gelir. Not defteri, magaza, paint, hesap makinesı, vs hariç kaldırdım. DirectX ve vcruntime 2005-22 ekledim.
Edge yok, OneDrive yok, BitLocker kapalı, Defender aktif, sagtık “sahiplik alma” ve Windows 10 klasik sag tık ayarladım. Konu da belirttim zten.
Kolay gelsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı