Çözüldü Windows 11 24H2 en güncel şekilde nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efem

Hectopat
Yer
Edirne, Uzunkopru
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Arkadaşlar selamlar herkese. İyi Sosyal'ler. Bugünkü sorunum veyahut sorum basliktaki gibi güncel Windows 11 24H2 indirmek istiyorum. Performans arısından dolayı. Bu nasıl indirip kuracağım hakkında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim. Pek düzgün bir yazı olmamış olabilir arkadaşlar kusuruma bakmayın telefondan yazıyorum.

Çözüm
@efendim Windows 11 yazısına gelin, allta çıkacak olan seçeneklerden 24h2'yi seçin.

Burada hazır olarak seçtim size, mimarinize göre indirmeniz yeterli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi islemcinizi yazsaniz daha sağlıklı cevap olur. Ama genel olarak artış var.

Aradığım videoydu ikinizede teşekkür ederim hocam işlemci I5 13400f.

Altı çizili olan yerden hangisini indiricez ben anlamadım. x64 yazıyor sistem türünde ben kontrol ettim. Bir de ikinci foto da hangisini seçicez kafamı karıştırdı.

Dosya Ekleri

• w112.png
    w112.png
    159,9 KB · Görüntüleme: 113
  • w11.png
    w11.png
    80,7 KB · Görüntüleme: 110
Benimde etiketleyebilir siniz hocam. Gerçi bir günü kalmış yayınlanması için ama kendimizde o orijinal sürümü indirebiliyorsak bugünden indirip format atmak istiyorum. @Maomao @Aolzarin

Arkadaşlar selamlar herkese. İyi Sosyal'ler. Bugünkü sorunum veyahut sorum basliktaki gibi güncel Windows 11 24H2 indirmek istiyorum. Performans arısından dolayı. Bu nasıl indirip kuracağım hakkında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim. Pek düzgün bir yazı olmamış olabilir arkadaşlar kusuruma bakmayın telefondan yazıyorum.

Hocam buldum bazı bilgisayarlarda geç geliyormuş hatta 1 ay önce bana 23H2 versiyonu geldi biraz fazla geç oldu 24H2 versiyonuda büyük ihtimal geç gelecekti ben Windows Insider sistemini aktifleştirip ön izleme kutucuğunu işaretledim anında 24H2 geldi isteğe bağlı olduğu için geç geliyormuş sizde yapabilirsiniz orijinal sürüm geliyor ön izlemesi falan gelmiyor tek tuşla geliyor geç güncelleme alanlar için çözüm bu.

@efendim Windows 11 yazısına gelin, allta çıkacak olan seçeneklerden 24h2'yi seçin.

Burada hazır olarak seçtim size, mimarinize göre indirmeniz yeterli.
Konuyu biraz hortlatıyorum ama bu siteden windows indirmek gerçekten tam bir eziyet. İndirmeyi bekledim yarım saat şimdi de yarım saatten fazla bir süredir de iso oluşturmasını bekliyorum. Daha ne kadar sürecek hiç bir fikrim yok. Windowsu baştan yazıyorlar sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı