Windows 11 24H2 geçilmeli mi?

Ranchen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RX 5600 XT Mech OC | Ryzen 5 2600 | 16 GB 3200 MHZ | B450M-A Pro Max | Toshiba TR200 480 GB | XIGMATEK Beast | X-Power 650W 80+ | AOC 24G42E
Merhaba arkadaşlar, Windows 11 23H2 sürümündeyim ve 24h2'ye geçmeli miyim? Formatsız bir şekilde geçmem mümkün mü?

Güncellik iyidir, geçebilirsin. Eğer Update'e gelmediyse bu şekilde çözebilirsin.

Bana update uyarısı gelmedi manuel olarak 23H2'den formatsız geçtim, ilk açılıştan itibaren audio ile ilgili problemler oldu ve driverları güncellememe rağmen düzeltemedim. Kasılma ve donmalar da oluyordu, CPU kullanımı %25 kadar arttı, 1 tam gün bekledim ama makine alışamadığı için 23H2'ye dönmek zorunda kaldım. Bir ihtimalle hala stabil değil ya da öyleyse bile benim PC'ye iyi gelmedi şimdilik (i7-14700K, 64GB RAM), sonra tekrar clean install şeklinde denemeyi düşünüyorum.

Bana update uyarısı gelmedi manuel olarak 23H2'den formatsız geçtim, ilk açılıştan itibaren audio ile ilgili problemler oldu ve driverları güncellememe rağmen düzeltemedim. Kasılma ve donmalar da oluyordu, CPU kullanımı %25 kadar arttı, 1 tam gün bekledim ama makine alışamadığı için 23H2'ye dönmek zorunda kaldım. Bir ihtimalle hala stabil değil ya da öyleyse bile benim PC'ye iyi gelmedi şimdilik (i7-14700K, 64GB RAM), sonra tekrar clean install şeklinde denemeyi düşünüyorum.
Peki internet tarayıcın nedir ve antivürüs kaç tane yüklü? Bazı tarayıcı ve eklentileri sorun yapıyor silince düzeliyor. Antivürüs tek yetmeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı