Windows 11 24H2 güncellemesi indirilmeli mi?

Ön izleme olarak gelmiş güncellemeleri yapmayın. Hala geliştirilmekte olan sürümler çünkü bunlar. 24H2 sürümünde bazı sorunlar mevcut hala. Hatta birçok kişi Ubisoft oyunları doğru düzgün çalışmıyor dedi. Ekstra olarak Dell laptop kullanıcıları 24H2 modeline yükseltmişler ve bilgisayarı Kapat'a bastıklarında bilgisayarın kapanmadığını görmüşler. Bu örnekler tabii daha görünen kısımları. Bilginiz olsun. Ne zaman 24H2 resmi olarak çıktı derler o zaman güncelleyin derim ben.

Anladım hocam 24H2 ne zaman çıkar ve 24H2 şu an indirebiliyorum Windows bir anda durduk yere indirmez değil mi bunu kapatabiliyor muyum?

Anladım hocam 24H2 ne zaman çıkar ve 24H2 şu an indirebiliyorum Windows bir anda durduk yere indirmez değil mi bunu kapatabiliyor muyum?
Siz indir, yükle demediğiniz sürece yüklemez yapmaz. Resmi olarak çıktığında zaten otomatik olarak güncelleme şeklinde gelir, zorunlu güncelleme olarak sunarlar. Bir şey yapmanıza gerek yok yani.

Siz indir, yükle demediğiniz sürece yüklemez yapmaz. Resmi olarak çıktığında zaten otomatik olarak güncelleme şeklinde gelir, zorunlu güncelleme olarak sunarlar. Bir şey yapmanıza gerek yok yani.

Hocam bana güncelleme olarak geldi yani Windows Update girdiğim zaman tek tikla indirebiliyorum 24H2'yi.

İndirip kurdum. 30dklık deneyimim bir sorun olmadığı ve herşeyin en az eski sürüm kadar iyi olduğu yönünde. Test için valoranta girdim, poligona girdiğimizde botlara doğru bakan kısıma bakınca herşey en düşükte 1080pde 1100fps üstü alıyorum, eski sürümde poligonda oraya bakınca gölgeler ve netleştirme 500-600fps alıyorum diye hatırlıyorum (şimdi öyleyken 800 üstü). Bu fps değeri valorant da eski sürümken idi, fakat valorantta bi optimizasyon güncellemesi olduysa bilemem.

Son düzenleme:
Ryzen 7 7735HS'de performans iyileştirmesi hissedilir derecede mi? Eğer test eden varsa indireceğim, cihazda iş yapıyorum çünkü.
Tüm AMD işlemcilerinde performans sağlıyor diyorlar en çok 7000 8000 9000

Bana da sunuldu şu an geçmeyeceğim fakat 2 şey merak ediyorum 1'si bu Update format gibi mi uygulamalarım kalacak mı kalırsada bütün Windows ayarlarım sıfırlanır mı format atılmışegibi ve bu güncellemsyi görmek istemiyorum diyelim kapatabiliyor muyuz 23H2'den memnunum.

Bana da sunuldu şu an geçmeyeceğim fakat 2 şey merak ediyorum 1'si bu Update format gibi mi uygulamalarım kalacak mı kalırsada bütün Windows ayarlarım sıfırlanır mı format atılmışegibi ve bu güncellemsyi görmek istemiyorum diyelim kapatabiliyor muyuz 23H2'den memnunum.

Hayır gitmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı