Windows 11 24H2 güncellemesi yapılmalı mı?

Temsa

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Adana, Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T5 V23.1.2 15,6
FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat Led Ekran
32 GB (2x16) DDR5 1.1V 4800MHZ SODIMM
Nvidia Geforce RTX 4060 Max Performance 8GB GDRR6 128-BİT DX12
1TB Samsung PM9A1 M2 SSD (Okuma: 7000MB/s, Yazma: 5100 MB/s)
Intel Raptor Lake Core i5-13500HX 14C/20T; 24MB 3.50 GHZ, Max 4.70 GHZ 55W
Meslek
3D Modelleme, Oyun Geliştiricisi, YouTuber...
Forumda birçok ters yazı ve açıklama gördüm. Şöyle anlayan bir arkadaş var mı, ne zaman geçeyim ya da geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kullandığın sürüm stabil ve sorunsuz çalışıyor ise geçmek için acele etmeyin.
Benim de 24H2 güncellemesi geldi geldi.
Update üzerinde öylece duruyor. Ne zaman format atmam şart olur ise sanırım o zaman geçerim.

Bugün 3 notebook'uda güncelledim, bir sorun olmadı. Farkeden bişey var mı? Yok! 😄 nasıl olsa geçmişiz win11 e artık güncellemesini almadan olmaz diye düşündüm. Araştıracak bişey olduğunu düşünmedim, zaten güncellemede neler var tıkladığınızda görüyorsunuz ben sadece kabaca baktım. Yakın zamana kadar güncelleme işini hiç sevmezdim ama artık güncel olmakda oldukça önemli. Örneğin hosting sunucu yazılım vs. işi yapan bir firmada çalışıyorum, en basitinden dünyaca ünlü wordpress blog yazılımında bir güncelleme geldiğinde artık yapılmasının sağlıklı olduğu kanısındayım, güncelleme yayınlandığında kötü niyetli kişiler o güncelleme olmazsa ne olur nasıl sızarız o siteye nasıl ele geçiririz birşeyleri diye anında çalışmaya başlıyorlar ve başarılı oluyorlar, tabiri caizse önlem almak şart. İşletim sistemlerinde de artık güncel olma taraftarıyım, aynı mantık açıklar artık ilan edilmiş ve güncellemeyi yapmazsan o riskle yaşamayı göze alıyorsun bir nevi. Önceden çalışıyorsa çalışan sisteme dokunmam mantığındaydım, artık değilim. Bu düşünceler benim kişisel düşüncelerimdir bu sebeple kimseye ışık tutmasını güncelleme yapmasında yol göstermesini istemiyorum, henüz win3.1 icat edilmeden önce bilgisayar dünyasına adım atan birisi olarak sadece fikrimi belirtmek istedim.

Hocam ben geçmedim ama sanal makinadan kullanıyorum çok sıkıntılı her saniye mavi ekran siyah ekran oluyor Alt Tab yapınca ama FPS artmış oyunlarda onu fark ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı