Windows 11 24H2 güncellenmeli mi?

ilkaydmr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese,
Bilgisayarım bir süredir 24H2 sürümüne güncellememi söylüyor fakat sorunlu çıkan bir sürüm olduğu için güncellemiyorum. Söz konusu sorunlar çözüldü mü?
Bu sürüme geçmeli miyim? Ve gerçekten yenilik var mı?
Bilgisayarımı oyun oynamak için kullanıyorum.

Merhaba herkese,
Bilgisayarım bir süredir 24H2 sürümüne güncellememi söylüyor fakat sorunlu çıkan bir sürüm olduğu için güncellemiyorum. Söz konusu sorunlar çözüldü mü?
Windows 10 da kalın.

Merhaba herkese,

Sürümü yanlış hatırlamıyorsam güncelledikten sonra Valorant'ta Alt Tab atarken çok yavaşladi arkadaşlarımda da bende de. GTA 5 Valorant gibi oyunlarda da kendi kendine Alt Tab atıyor iki gündür güncelleme kaynaklı mı sorun bilmiyorum.

Şu an halihazırda Windows 11 23H2 kullanıyorum. 24H2'ye geçmeli miyim diye sormak istemiştim aslında.

Teşekkürler önerileriniz için. Ben de 23H2'de kalacağım ama bilgisayarı kapatırken falan yanlışlıkla güncelle ve kapat seçeneğine basacağım gibi duruyor. Birkaç defa son anda tıklamaktan kurtuldum :D

Teşekkürler önerileriniz için. Ben de 23H2'de kalacağım ama bilgisayarı kapatırken falan yanlışlıkla güncelle ve kapat seçeneğine basacağım gibi duruyor. Birkaç defa son anda tıklamaktan kurtuldum :D

Windows Update'yi hizmetlerden devre dışı bırakın hiçbir güncelleme yapmasın. Veya Update için Regedit kayıtı var dilediğin zaman aç dilediğin zamanda kapat.

Windows Update'yi hizmetlerden devre dışı bırakın hiçbir güncelleme yapmasın. Veya Update için Regedit kayıtı var dilediğin zaman aç dilediğin zamanda kapat.

Hocam linkte bir program aracılığıyla engelleme yöntemi anlatılıyor. Programsız nasıl engelleyebileceğim yöntem hangisi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı