Windows 11 24H2 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Slowmo

Centipat
Yer
San Francisco
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Z790 GAMING PLUS WIFI - i9-14900k - RXT 4090 - DDR5 7200 Mhz Ram
Meslek
Ord.Prof.Dr.Slowmo
Arkadaşlar, yükseltme yapmayı düşündüm ve 24H2'yi kurdum. Ancak gerçekten çok kötü bir deneyim oldu; video izlerken aşırı takılmalar ve donmalar oluyor, Chrome sayfaları çok geç açılıyor, internet bağlantısı aşırı yavaş, yani kısacası pek çok sorun var. Bir nevi kafayı yersiniz.

23H2'den geçtim, şimdi 22H2'ye geri dönmeyi düşünüyorum. Sizlerin tavsiyesi nedir?

Arkadaşlar, yükseltme yapmayı düşündüm ve 24H2'yi kurdum. Ancak gerçekten çok kötü bir deneyim oldu; video izlerken aşırı takılmalar ve donmalar oluyor, Chrome sayfaları çok geç açılıyor, internet bağlantısı aşırı yavaş, yani kısacası pek çok sorun var. Bir nevi kafayı yersiniz.

23H2'den geçtim, şimdi 22H2'ye geri dönmeyi düşünüyorum. Sizlerin tavsiyesi nedir?
24H2 NVIDIA ekran kartlarında masaüstü ölçeklendirme yani 2. ekran problemi ciddi şekilde kronik bir sorun yaratıyor. Ayrıca Windows TCP bağlantıları çok fazla, ethernet driver'ına mudahale ediyor ve özellikle download ve upload arabellek boyutlarını fazladan değer biçiyor. Genelde kullanıcıların kullandıkları anakartlara ait entegre ethernet kartlarında bu değerler download için 512 upload için 128kb. Dolasıyla Windows'un bu gecikmeye yönelik hızlı güncellemeleri ters tepiyor. Benim için iyi 24H2 çünkü ne yapcağımı biliyorum. Oyunlarda 23H2 göre ortalama 2-3 FPS artışı oldu. Yine de NVIDIA'nın ölçeklendirme muhabbetini OBS Studio'da kalibre edemediğim için tam olarak ben de 23H2 geri döndüm.

24H2 aynı şekild bende de aynı sorunları verdi heleki internet konusunda 100 MB olan internet bir anda 40'lara hatta bazen 10ları bile gördü oyunları geçtim chromda site bile açamadım sonra hemen geri geçtim 22H2'ye ama 23H2 geçmeyi düşünüyorum R5 5600 kullanıyorum performans artışı olabileceğinden bahsedilmişti dikkatimi çekti doğrusu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı