Windows 11 24H2 KB5063878 güncellemesi indirmeden kaldırılabilir mi?

Honda 600rr

Centipat
Daha fazla  
KB5063878 bu güncelleme indirilmeye başladı, bende indirilmesini önlemek için güncellemeyi duraklattım. İndirilmediği için de güncelleme geçmişinde gözükmüyor. bu güncellemeyi indirmeden nasıl kaldırırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
KB5063878 bu güncelleme indirilmeye başladı, bende indirilmesini önlemek için güncellemeyi duraklattım. İndirilmediği için de güncelleme geçmişinde gözükmüyor. Bu güncellemeyi indirmeden nasıl kaldırırım?

İndirmediysen yüklenmemiştir, yüklemediğin bir şeyi kaldıramazsın.

Tekrardan indirmeye çalışmaması için güncellemeleri birkaç hafta duraklatmanı öneririm, en azından bu durum çözülene kadar.

İndirmediysen yüklenmemiştir, yüklemediğin bir şeyi kaldıramazsın.

Tekrardan indirmeye çalışmaması için güncellemeleri birkaç hafta duraklatmanı öneririm, en azından bu durum çözülene kadar.

Biliyorum. Ama duraklatıldğı için yeniden gelecek, bu güncellemeden tamamen nasıl kurtulabilirim?

Son düzenleme:
Biliyorum. Ama duraklatıldğı için yeniden gelecek, bu güncellemeden tamamen nasıl kurtulabilirim?

Duraklatıldığı için yeniden açmadığın veya duraklatma süresi dolmadıkça tekrardan gelmez, sorun çözülene kadar güncellemeleri ertelemeye devam etmen yeterli.

Sadece KB5063878 kodlu güncellemeyi atla gibi bir seçenek yok varsa da ben bilmiyorum. Yükleyip kaldırsan bile güncellemeleri kapatmadıkça yine gelecek.

Tamamen kurtulmak istiyorsan Windows 11 23H2 veya Windows 10'a da geçebilirsin ama o kadar zahmete değeceğini sanmıyorum, güncellemeleri kapatman yeterlidir.

Kaldırdıktan sonra bir süreliğine Windows Update devre dışı bırakacağım.

Zaten sisteminde yüklü değil, neden şimdi devre dışı bırakmıyorsun, ne fark ediyor? Bir de sonradan kaldırmakla uğraşacaksın.

1756717646209.png

orası öyle sorun değil kaldırırım .
CMD'yi yönetici olarak çalıştır.

sc delete wuauserv

Bu kodu yazınca Windows Update servisini kaldırmış olursun.
Tekrardan açmak istediğin zaman da:
sc \\bilgisayar_adi create NewService binpath= c:\windows\system32\wuauserv.exe
Bu kodu yazabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı