Windows 11 24H2'ye yükseltilmeli mi?

ShenkaMan

Decapat
RAM
16 GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 3050
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H
Yukarıda sistemimi kısaca belirttim. Laptopu yaklaşık 2022 senelerinde almıştım. 22H2 sürümündeydi ve 2023 yıllarına geldiğimizde sonralarda şüphesiz 23H2 sürümüne yükselttim. Ancak ortada bir sorun var. O da 24H2 sürümü. 24H2 kesin olarak çıkmadan önce geçin geçin falan diyorlardı. Bi' çıktı forum resmen yavaşlık mı dersin, sorunların olmasını mı dersin her türlü ses getirdi.

24H2'den memnun olanlarda vardı. Bu da 24H2 sürümünün sistemden sisteme göre etki ettiğini gösteriyor. Bu yüzden genel yaklaşarak "24H2 sürümü sorunlu", "performans düşürüyor" tarzında cevaplar vermezseniz sevinirim. Yukarıda sistemimi kısaca belirttiğimi tekrar söylemeliyim.

Son düzenleme:
Ben kullanıyordum, gayet memnundum. 23H2'den daha iyiydi diyemem ama yavaşta değildi. Şu an canım sıkıldığı için Windows 10'a formatladım öyle kullanıyorum :D

Yukarıda sistemimi kısaca belirttim. Laptopu yaklaşık 2022 senelerinde almıştım. 22H2 sürümündeydi ve 2023 yıllarına geldiğimizde sonralarda şüphesiz 23H2 sürümüne yükselttim. Ancak ortada bir sorun var. O da 24H2 sürümü. 24H2 kesin olarak çıkmadan önce geçin geçin falan diyorlardı. Bi' çıktı forum resmen yavaşlık mı dersin, sorunların olmasını mı dersin her türlü ses getirdi.

24H2'den memnun olanlarda vardı. Bu da 24H2 sürümünün sistemden sisteme göre etki ettiğini gösteriyor. Bu yüzden genel yaklaşarak "24H2 sürümü sorunlu", "performans düşürüyor" tarzında cevaplar vermezseniz sevinirim. Yukarıda sistemi kısaca belirttiğimi tekrar söylemeliyim.
kesinlikle yükseltmelisin.

24H2'den memnun olanlarda vardı. Bu da 24H2 sürümünün sistemden sisteme göre etki ettiğini gösteriyor. Bu yüzden genel yaklaşarak "24H2 sürümü sorunlu", "performans düşürüyor" tarzında cevaplar vermezseniz sevinirim. Yukarıda sistemi kısaca belirttiğimi tekrar söylemeliyim.
Performans güncelleştirmeleri yayınlanıyor ve artış görülüyor.
Çok geçmek istiyorsanız geçin.

Her Sistemde yok ama
Bazı Sistemlerde Halen Stabilite Ve Sistem Sorunları mevcut.

Cevap veren herkese teşekkürler. Vaktim olduğunda 24H2 sürümüne yükseltmeyi düşünüyorum.

Bu hafta içerisinde kendiliğinden 24H2 güncellemesi gelmiş. Bahsedildiği kadar arayüzde sorunlarla karşılaşmadım. Bana 23H2'ye dönüp dönmeyeceğimi soracak olursanız dönmemeyi tercih ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı