Windows 11 540 Hz Desteği Geldi

@Recep Baltaş

Siz deneyimlemişsinizdir belki diye soruyorum. 360 Hz ile arasındaki farkı hissedebildiniz mi?

Yabancı bir Youtuber bir fuarda şöyle demişti; sanki evinizdeki pencereden dışarı bakıyorsunuz. 360 HZ ile bu hissi alamıyosan fark vardır.

Edit: Ben 144'ten 240'a geçtiğimde gözüm bi süre o hıza alışamamıştı, inanılmaz farkı vardır. Sağda solda fark yok diyenlere aldırmayın. Not: 144 olan IPS'ti, 240 ise TN. Panel de fark ediyo akıcılık konusunda, en akıcı TN'dir unutmayın.

540 Hz monitör alıp sadece 500 Hz kullanabilseydim benim için sinir bozucu olurdu.

Söylentilere göre 23H2'yi Eylül sonuna doğru getireceklerdi. Nerde kaldı bu güncelleme yahu?
Daha 22H2 yi yapmamışlar.
Microsoft Store Kullanabiliyordum geçtim kullanamaz oldum.
Steam bir uygulamaya tıklıyorum bazen açılıyor. Bazen Windows 10 Pro ya geri döndüm.
Arayüzü hoş olsada daha çok yolu varmış.

Daha 22H2 yi yapmamışlar.
Microsoft Store Kullanabiliyordum geçtim kullanamaz oldum.
Steam bir uygulamaya tıklıyorum bazen açılıyor. Bazen Windows 10 Pro ya geri döndüm.
Arayüzü hoş olsada daha çok yolu varmış.

İlk baştan beri diyorum, acele etmeyin daha çok var 11'e geçmeye, şu bugg'lar vs bi düzeltilsin önce. Windows 10 desteği devam ederken ve 11'de sorunlar devam ettiği sürece geçmeye gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı