Windows 11 açılış ekranında isim yazmıyor

• Konuyu başlatan Reax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 474

Reax

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bilgisayarımı resetledim geçen gün. Windows 11 açılışta belirlediğim bilgisayar ismi yerine Microsoft maili yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Netplwizden değiştirmeye çalıştım ama orada zaten mail yok benim belirlediğim isim var ama açılış ekranında yazmıyor.

Bilgisayarımı resetledim geçen gün. Windows 11 açılışta belirlediğim bilgisayar ismi yerine Microsoft maili yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Netplwizden değiştirmeye çalıştım ama orada zaten mail yok benim belirlediğim isim var ama açılış ekranında yazmıyor.

İndirdiğiniz ISO hatalı olabilir mi kötü internet bağlantısı biraz yanlış yüklemiş gibi herhalde.

Hocam PC oturumunu Microsoft hesabı ile açmış olabilirsiniz Microsoft hesabı ile açılan oturumunuzu yerel hesaba çevirin.
  • Başlat menüsü > ayarlar > hesaplar bölümüne git.
  • Sol menüden "hesaplar" sekmesine tıkla.
  • Sağ tarafta bunun yerine yerel bir hesapla oturum açın yazısını göreceksin. Buna tıkla.
  • Parolanı girmeni isteyecek, gir.
  • Daha sonra senden bir kullanıcı adı (istediğin herhangi bir şey) belirlemeni isteyecek.
  • İşlemleri tamamladıktan sonra sistem yeniden başlatılacak.

Hocam adımları buraya yazdım bu şekilde yaparsanız artık isminiz gözükcek.

Hocam PC oturumunu Microsoft hesabı ile açmış olabilirsiniz Microsoft hesabı ile açılan oturumunuzu yerel hesaba çevirin.
  • Başlat menüsü > ayarlar > hesaplar bölümüne git.
  • Sol menüden "hesaplar" sekmesine tıkla.
  • Sağ tarafta bunun yerine yerel bir hesapla oturum açın yazısını göreceksin. Buna tıkla.
  • Parolanı girmeni isteyecek, gir.
  • Daha sonra senden bir kullanıcı adı (istediğin herhangi bir şey) belirlemeni isteyecek.
  • İşlemleri tamamladıktan sonra sistem yeniden başlatılacak.

Hocam adımları buraya yazdım bu şekilde yaparsanız artık isminiz gözükcek.
Microsoft hesabı ile açılanla yerel hesapla açılan oturumun bi farkı var mıdır ?

Microsoft hesabı ile açılanla yerel hesapla açılan oturumun bir farkı var mıdır?

Var hocam Microsoft hesabı ile oturum açmışsan daha fazla özellik var. Bir de Microsoft hesabı ile açarsan senin yönetici olan kullanıcı hesabını Microsoft oturumu kullanıyor ve bazı izinler kısıtlanıyor. Bende de aynısı olmuştu ben bu adımları yaptım yerel hesaba geçtim düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı