Rehber Windows 11 APK Kurma

Amazon Appstore Android uygulama konusunda biraz yetersiz olduğu için anlatacağım yöntem ile APK kurabileceksiniz.

1. Adım: Windows Subsystem for Android uygulamasını açıp Geliştirici Modu aktifleştirmeniz gerekiyor.

2.Adım: Bu linkten Android SDK Platform Tools'u indirip masaüstüne çıkartmanız gerekiyor .

https://developer.android.com/studio/releases/platform-tools

3.Adım: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp cd komutu ile SDK'nın içine giriyoruz.

4.Adım: Şimdi ise Subsystem for Android uygulamasında yazan ip ye şu komut ile bağlantı yapmamız gerekiyor (Ip adresi değişiklik gösterebilir).
"adb connect 127.0.0.1:58526 "

Bağlantı Kurulduğunda şu şekilde yazı yazmaktadır

5. Adım: Şimdi ise herhangi bir yerden indirdiğimiz APK dosyasını platform-tools klasörünün içine atıp şu komut ile kuruyoruz.
adb install "Klasöre Attığınız APK'nın ismi"

Success yazısını görüyorsanız uygulama başarı ile kurulmuş demektir şimdi başlat menüsünden uygulamaya tıklayarak açabilirsiniz.

Şuan sadece insider sürümünde oluyor sanırım betadayım Windows Subsystem for Android yok.

Şuan sadece insider sürümünde oluyor sanırım betadayım Windows Subsystem for Android yok.
Bu konudaki yöntem ile sanırım tüm sürümlere yüklenebiliyor.

Kullanacak arkadaşlara uyarı; Bu uygulamayı açtıktan sonra kuracağınız oyun veya herhangi bir yazılım için tuş fonksiyonlarının doğru çalışmayacağını da bilsinler.
XBOX kolu calisirsa, guncel oyunlar destekliyor.

XBOX kolu calisirsa, guncel oyunlar destekliyor.
Klavye mause desteği demek istedim! Mesajı şimdi düzenliyorum. Android kullanmak için xBox kolu mu satın alacak kullanıcılar? Sence de saçma olmaz mı?

Birde bu yöntem ile Google Play Store'u yüklemeyi denedim ve açılmadı ancak başka mağaza uygulaması sıkıntısız çalıştı buradan direk uygulama yüklenebiliyor.

Klavye mause desteği demek istedim! Mesajı şimdi düzenliyorum. Android kullanmak için xBox kolu mu satın alacak kullanıcılar? Sence de saçma olmaz mı?
Ellerinde vardir. Bende var, PC oyunlari icin kullaniyorum. Memu'da da kullaniyordum.
Birde bu yöntem ile Google Play Store'u yüklemeyi denedim ve açılmadı ancak başka mağaza uygulaması sıkıntısız çalıştı buradan direk uygulama yüklenebiliyor.

Eki Görüntüle 1194538
Aurora Store'u yuklemeyi dene kanki.

Bir de bu yöntem ile Google Play Store'u yüklemeyi denedim ve açılmadı ancak başka mağaza uygulaması sıkıntısız çalıştı, buradan direkt uygulama yüklenebiliyor.
Play Store tek uygulamadan ibaret değil, o yüzden hata almış olabilirsin. Aurora Store ve Fdroid deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…