Rehber Desteklenmeyen PC'ye Windows 11 kurma

Merhaba Technopat sakinleri! Bugün Windows 11 yükleyemiyorum diye üzülenler için çok güzel bir haberim var! Yabancı sitelere bakarak bulduğum bu yöntem ile TPM ve 7.nesil ve üstü işlemci gerektirmeyecek şekilde Windows 11 kullanabilirsiniz! Yapmanız gereken sadece verdiğim ISO dosyasıyla format atmak ve Windows 11'in keyfini çıkarmak. Ha bir de şunu da söyleyeyim kurulum ekranında Windows 10 logosu ve Windows 10 sürümleri görünebilir. Yani şunu demek istiyorum: Mesela Windows 10 Home gibi ama tedirgin olmayın, Windows 11 Home yükleyecekseniz Windows 10 Home seçin. Windows 11 Pro'yu yükleyecekseniz Windows 10 Pro'yu seçin.
Hatta bu yöntemi yabancı bir ünlü YouTuber bile denemiş, onun da videosunu ekleyeyim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Videoda Windows 11'in çok kasmasının sebebi adamın 10 yıllık bir bilgisayara yüklemesidir.

ISO dosyası link saat 20:00'de eklenecek.

Abicim bana olur mu? Sistemim: NVIDIA GeForce FX 5500 ekran kartı, işlemci İntel Pentium 4 3.06 GHz, 2 gb ram

Çok kasar tavsiye etmem.

Teşekkür ederim. 😁
Çok kasar tavsiye etmem.

Abicim bu arada, ben şuan Win10 PRO kullanıyorum. Bilgisayarı ilk açtığımda bellek kullanımı %10, Disk kullanımı %10-20, CPU kullanımı ise 30-40 oluyor. Yükseltirsem bayağı fark eder mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı