Windows 11 Apple Ortaklığı Gelebilir!

iClous zaten Windows Store da vardı 2017'den beri. Sanırsam bunu diyorsun sen;

1624034492506.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iClous zaten Windows Store da vardı 2017'den beri. Sanırsam bunu diyorsun sen;

Eki Görüntüle 1073764

Bende şaşırdım iTunes zaten vardı nasıl oluyor diyorum hocam ya.

Bende diyorum zaten windowsta yokmuydu o zaman dedim macOS'un uzantısı ile çalıştırmışlar. Yoksa iTunes'i bende kurmuşum. Birde bütün programlar windowslarda çalışmıyor mu? Neden böyle bir haber yaptılar anlamadım. Adobe Cc'de kuruluyor, Steamdaki oyunlarda bu normal değil mi? iTunes, iCloud yazınca bende bir ortaklığa gidiyorlar sandım.
 
Bende diyorum zaten Windows'ta yok muydu o zaman dedim MacOS'un uzantısı ile çalıştırmışlar. Yoksa ITunes'i bende kurmuşum. Bir de bütün programlar Windows'larda çalışmıyor mu? Neden böyle bir haber yaptılar anlamadım. Adobe CC'de kuruluyor, Steam'deki oyunlarda bu normal değil mi? iTunes, iCloud yazınca bende bir ortaklığa gidiyorlar sandım.

Webtekno'nun para bitti galiba boş boş şeyler yapıyorlar.
 
Webtekno'nun para bitti galiba boş boş şeyler yapıyorlar.

Webteknoyu uzun zamandır takip ederim severim. Videolarını izlerim ama bu haberi aşırı derecede anlamsız geldi. Başlık şöyle olsaydı: windows 11 uyumlu ibareleri gösterilmeye başladı falan şeklinde olsaydı anlamlı olurdu. Kafamda karışmazdı.
 
Webteknoyu uzun zamandır takip ederim severim. Videolarını izlerim ama bu haberi aşırı derecede anlamsız geldi. Başlık şöyle olsaydı: Windows 11 uyumlu ibareleri gösterilmeye başladı deseydi, güzel ve anlamlı olurdu. Kafamda karışmazdı.

Windows 11 hala 10 yanlış anlaşılmasın ismi 11 yoksa Windows 10 21H2.
 

Bende burada biraz takılmıştım ama haber yaptıklarına göre exe olarak değil de Mac'in kendi uzantısı ile kurulduğunu düşünüyorum.

Hocam burada Windows 11'in çıkacağını Apple'ın da bildiğini söylüyor.
 

Geri
Yukarı