Windows 11 arayüzü çok hantal

Formaldehitt

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 15 8GB Ram 512 GB SSD Intel i5 12. Nesil İşlemci RTX 3050 Mobile GPU Laptop // Intel i3-10100F İşlemci 16GB Ram 512GB SSD GTX 1050Ti Kasa
Meslek
Öğrenci
RAM
16
SSD veya HDD modeli
M2 SSD Model bilmiyorum
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
i5 12450H
Merhaba arkadaşlar güncel sistem kullanıyorum. Laptopum HP Victus 15 i5 12450H 16 RAM RTX 3050 M.2 SSD. Nedense Windows 11 aşırı derecede hantal. Sağ tık menüsü geç geliyor, Dosya Gezgini aynı şekilde, acaba sizlerde de bu şekilde mi? Windows 10 yükleyince tepki süresi çok çok daha hızlı ama 12. nesil işlemcilerde çekirdeklerin Windows 11 ile uyumlu olmasından dolayı Windows 11'e mecbur geri döndüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar güncel sistem kullanıyorum. Laptopum HP Victus 15 i5 12450H 16 RAM RTX 3050 M.2 SSD. Nedense Windows 11 aşırı derecede hantal. Sağ tık menüsü geç geliyor, Dosya Gezgini aynı şekilde, acaba sizlerde de bu şekilde mi? Windows 10 yükleyince tepki süresi çok çok daha hızlı ama 12. nesil işlemcilerde çekirdeklerin Windows 11 ile uyumlu olmasından dolayı Windows 11'e mecbur geri döndüm.
Windows 11 animasyonları Windows 10'a göre aşırı yavaş kalmakta.

windows 10 ile uyumlu şekilde çalışması gerekiyor o işlemcinin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayırca evet ben de de o şekilde animasyonlar takılıyor.

Son düzenleme:

Şu konuda çekirdeklerin Windows 11 için daha iyi çalıştığı yazıyordu.

Hemen hemen aynı performanslı 1335u kullanıyorum.

Bende bir sorun yok. O hantallık da yeni arayüz Framework'ünden kaynaklanıyor.
Yavaş değil ama hissediyorum.

Hemen hemen aynı performanslı 1335u kullanıyorum.

Bende bir sorun yok. O hantallık da yeni arayüz Framework'ünden kaynaklanıyor.
Yavaş değil ama hissediyorum.

Hocam çok geç gördüm kusura bakmayın M1 MacBook Air aldım rahatsız oluyordum Windows'tan o şekilde çözdüm ben sorunumu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı