Windows 11 artık stabil mi?

• Konuyu başlatan Jaewyn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 284
Daha fazla  
RAM
16 gb ddr4 3600 mhz patriot viper ram tek kit.
SSD veya HDD modeli
Kioxia G2 500GB M.2 SSD + 120 GB Hikvision SSD.
Ekran kartı
Sapphire Pulse RX 6600 XT
Anakart
MSI B450A-PRO Max
İşlemci
Ryzen 5 2600
Arkadaşlar ilk çıktığında Windows 11'in sorunlu olduğunu söylüyorlardı, hala bu şekilde mi? Kişisel bilgisayarıma kuracağım. M.2 SSD mevcut sistemde. Kullanım amacı genelde 3D modelleme, CAD programları ve oyunlarda olacak. Sistem özelliklerini aşağıya bıraktım. İyi Sosyaller.

İşlemci: Ryzen 5 2600.
Ekran kartı: Sapphire Pulse RX 6600 XT.
Anakart: MSI B450A-PRO Max.
RAM: 16 GB DDR4 tek kit RAM.
SSD: Kioxia G2 500GB M.2 SSD + 120 GB programlar için SSD.
HDD: 3 TB + 2 TB.

Arkadaşlar ilk çıktığında Windows 11'in sorunlu olduğunu söylüyorlardı, hala bu şekilde mi? Kişisel bilgisayarıma kuracağım. M.2 SSD mevcut sistemde. Kullanım amacı genelde 3D modelleme, CAD programları ve oyunlarda olacak. Sistem özelliklerini aşağıya bıraktım. İyi Sosyaller.

İşlemci: Ryzen 5 2600.
Ekran kartı: Sapphire Pulse RX 6600 XT.
Anakart: MSI B450A-PRO Max.
RAM: 16 GB DDR4 tek kit RAM.
SSD: Kioxia G2 500GB M.2 SSD + 120 GB programlar için SSD.
HDD: 3 TB + 2 TB.
16GB Windows 10'da da yetmiyor. Zaten 16GB bu yıl da artık kullanılmaz. 32'e geçmek daha mantıklı. Onun dışında evet şu an kullanılabilir bir işletim sistemi.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sorunlu dönemleri çoktan geçti diyebiliriz rahat. 1 yıldır 24H2 kullanıyorum ve çok fazla da 23/24/25H2 kullananlar da var ve çoğu insan memnun. DDR3 veya şanssız kesim için anca sorunlar çıkabiliyor.

16 GB Windows 10'da da yetmiyor. Zaten 16 GB bu yılda artık kullanılmaz. 32'e geçmek daha mantıklı. Onun dışında evet şu an kullanılabilir bir işletim sistemi.

4060'lı sistemde 16 GB RAM ile Windows 11 + çoğu 2024 öncesi yapım oyunu ultrada oynuyorum tek bir problem yaşamadım. 32 GB çok oyun oynayan kişilere gerekli, normal kullanımda 16 sorun yaratmıyor.

4060'lı sistemde 16 GB RAM ile Windows 11 + çoğu 2024 öncesi yapım oyunu ultrada oynuyorum tek bir problem yaşamadım. 32 GB çok oyun oynayan kişilere gerekli, normal kullanımda 16 sorun yaratmıyor.
Ben sorun yaratıyor demedim. Yetmiyor diyorum sadece. Windows 10'da bile fazla tüketiyor. Zaten Windows işletim sistemi şişiriyor sistemi. Ayrıca 32GB zaten oyun oynasa da oynamasa da bence bu zamana göre alınmalı.

16 GB Windows 10'da da yetmiyor. Zaten 16 GB bu yılda artık kullanılmaz. 32'e geçmek daha mantıklı. Onun dışında evet şu an kullanılabilir bir işletim sistemi.

16 Windows 10 da hala yeterli boşta 2 GB civarı kullanıyor. Programların destek kesmesinden dolayı geçeceğim Windows 11'e.

16GB Windows 10'da da yetmiyor. Zaten 16GB bu yıl da artık kullanılmaz. 32'e geçmek daha mantıklı. Onun dışında evet şu an kullanılabilir bir işletim sistemi.
Yüksek RAM tüketimi olan oyunlar (çoğu yeni nesil oyun) için dediğin doğru evet ama direkt Windows 10 özelinde 16 GB yetmiyor demek yanlış. 4 yıl 8 GB RAM ile 2 yıl 16 GB RAM ile hem Windows 10 hem de 11 kullandım sıkıntısız bir şekilde. 16 GB yetmemesi saçmalık olurdu zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı