Windows 11 bilgisayara Windows 7 kurulur mu?

İlk kurulumda problem olur ancak sürücü kurup muhtemelen halledebilirsiniz. İlk önce dualboot olarak kurun, Windows 11'e geçip sürücü dosyasını ortak bir klasöre atın.
Yani d diskine mi kurmam lazım?

Az önce araştırdım ama öyle bir şey görmedim. Linkini atabilir misiniz?

Bakın buradaki adam yapmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama hem neden olduğunu anlamadığım bir şekilde win11 de arada kasmalar donmalar gibi problemler oluyor. Windows 10 da da aynısı oluyordu. yazıda belirtmedim ama onun da etkisi var.
Termal bakım ve temizlik zamanı gelmiştir.
Ya da sisteme aşırı yük bindiren zararlı veya zararsız fazlalık programlar vardır.

Termal bakım ve temizlik zamanı gelmiştir.
Ya da sisteme aşırı yük bindiren zararlı veya zararsız fazlalık programlar vardır.
Bilgisayarım 3 yıllık olmak üzere. Yaklaşık 2 yıldır bu problemler var. Bilgisayarımı nasıl temizletebilirim temizletmek istersem. (laptop)

Bilgisayarım 3 yıllık olmak üzere. Yaklaşık 2 yıldır bu problemler var. Bilgisayarımı nasıl temizletebilirim temizletmek istersem. (laptop)
Laptobun da kasası açılır, temizlik ve termal bakım yapılır. Sıkışık yeterli soğutmayı sağlamak zordur. Hele bir de toz birikmişse daha da zorlanır.
Kendiniz de yapabilirsiniz ama çekiniyorsanız bilgisayarcı temizler, işlemci ve grafik çekirdeğinin termal macununu, gerekli yerlerdeki termal pedleri yeniler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı