ARDACD
Hectopat
Windows 7 teması diye bir şey mi var?
Yok mu?
Windows 7 teması diye bir şey mi var?
Az önce araştırdım ama öyle birşey görmedim. Linkini atabilir misiniz?Yok mu?
İlk kurulumda problem olur ancak sürücü kurup muhtemelen halledebilirsiniz. İlk önce dualboot olarak kurun, Windows 11'e geçip sürücü dosyasını ortak bir klasöre atın.Evet bilgisayarımda 2.0 usb portu var. Ama internete erişememe gibi problemler olur mu?
Yani d diskine mi kurmam lazım?İlk kurulumda problem olur ancak sürücü kurup muhtemelen halledebilirsiniz. İlk önce dualboot olarak kurun, Windows 11'e geçip sürücü dosyasını ortak bir klasöre atın.
Evet, ilk önce sürücüleri atarsınız. Sonra bir sorun olmaz ise isterseniz Windows 11'i silersiniz.Yani d diskine mi kurmam lazım?
Az önce araştırdım ama öyle bir şey görmedim. Linkini atabilir misiniz?
Teşekkürler. Deniyeceğim.Evet, ilk önce sürücüleri atarsınız. Sonra bir sorun olmaz ise isterseniz Windows 10'u silersiniz.
Termal bakım ve temizlik zamanı gelmiştir.Ama hem neden olduğunu anlamadığım bir şekilde win11 de arada kasmalar donmalar gibi problemler oluyor. Windows 10 da da aynısı oluyordu. yazıda belirtmedim ama onun da etkisi var.
Bilgisayarım 3 yıllık olmak üzere. Yaklaşık 2 yıldır bu problemler var. Bilgisayarımı nasıl temizletebilirim temizletmek istersem. (laptop)Termal bakım ve temizlik zamanı gelmiştir.
Ya da sisteme aşırı yük bindiren zararlı veya zararsız fazlalık programlar vardır.
Laptobun da kasası açılır, temizlik ve termal bakım yapılır. Sıkışık yeterli soğutmayı sağlamak zordur. Hele bir de toz birikmişse daha da zorlanır.Bilgisayarım 3 yıllık olmak üzere. Yaklaşık 2 yıldır bu problemler var. Bilgisayarımı nasıl temizletebilirim temizletmek istersem. (laptop)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.