Kaynak?Durun daha 2025 de Windows 12 çıkacak.
Windows 7, desteği bitti. Windows 10 da iki yıl sonra bitecek. Güvenlik sıfır.Konu Windows ise 7 ve 10'dan başka sürüm kullanılmaz. Tartışmaya kapalıyım.
Ben virüs yemedim.Windows 7, desteği bitti. Windows 10 da iki yıl sonra bitecek. Güvenlik sıfır.
Niye güvenliğe bu kadar takılısınız? Güncel olunca virüs bulaşmayacak diye bir şey mi var? Güncel olunca yine virüs bulaşıyor. Öyleyse eski bir bilgisayarı yeni bir işletim sistemi ile zorlamanın ne anlamı var?Windows 7, desteği bitti. Windows 10 da iki yıl sonra bitecek. Güvenlik sıfır.
Dikkatli kullanırsanız virüs yemezsiniz zaten. Ben yemedim mesela.Niye güvenliğe bu kadar takılısınız? Güncel olunca virüs bulaşmayacak diye bir şey mi var? Güncel olunca yine virüs bulaşıyor. Öyleyse eski bir bilgisayarı yeni bir işletim sistemi ile zorlamanın ne anlamı var?
Oyun içinde buyurabilirler. Steam ve diğer kütüphanelerdeki oyunlarını doğru distro seçimiyle gönül rahatlığıyla oynayabilirlerGörünüm içinse Linux'a buyurun üstad.
Windows 7'de mi? Ne zamana kadar kullandınız? Artık kullanmıyorsunuz sanırım, çünkü Apple'a yakın birisiniz. Ayrıca Ekim 2022 tarihine kadar bir Windows 7 kullanıcısı olarak eğer Windows 11 desteklemesine rağmen sisteminizde Windows 7 kullanıyorsanız, alçak duvardan atlamaya korkuyorsunuz ya da üşeniyorsunuz diyebilirim. Alçak duvardan atlayanlar da güvenlik özellikleri ve yeni özelliklerle buluşuyorlar.Ben virüs yemedim.
Onları da oynatıyor hocam. Heroic yükleyip epic hesabını bağlarsınız, heroicte oyun ayarlarından wine-lol seçince windows'ta daha çok ve stabil FPS bile alınıyorProton ile artık oyunların çoğu çalışıyor. Sadece NVIDIA bazen sıkıntı yaratabiliyor. Ekran kartınız AMD'yse düşünmeden geçin derim. LoL, Valorant falan oynayamazsınız sadece, onun dışında her şeyi oynarsınız Proton sayesinde, Windows ile aynı performansta.
Niye? Microsoft'un tekelce hareketlerini eleştiremez miyiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.