Çözüldü Windows 11 çok geç açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tancmr

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar dün bilgisayarımı açtım ancak modem takılı olmasına rağmen bilgisayara internet gelmiyordu ben de bilgisayarı yeniden başlattım.

Normalde 10sn de açılan bilgisayar siyah ekranda kaldı DisplayPort sinyal yok uyarısı veriyordu. Bunun üzerine bilgisayarı güç düğmesine basılı tutarak kapattım ve tekrar başlattım.

Bu sefer monitör sinyal var demesine rağmen siyah ekranda kaldı. Ben de 5dk kadar bekledim. 5dk sonra siyah ekrandan çıktı ve normal bir şekilde açıldı.

Artık her açılmada yaklaşık 5dk bekliyorum. Sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.

Bilgisayar özellikleri.

AMD R5 7500F.
1 TB M.2 SSD.
RTX 4070s.
32 GB RAM.

Çözüm
Hocam sistem güncellemesi gelmiştir. Benim de benzer bir sıkıntım olmuştu güncelledim düzeldi.
Hocam sistem güncellemesi gelmiştir. Benim de benzer bir sıkıntım olmuştu güncelledim düzeldi.
@Tancmr bilgisayarınıza 24H2 güncellemesi kurulmuştur belki. Yeni güncelleme gelene kadar bekleyin veya temiz kurulum ile 23H2 sürümüne geri dönün. Bence beklemek daha iyi bir tercih olacaktır.
Dün 24H2 güncellemesini yükledim ve bugün düzeldi teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı