Windows 11 22000.160 mspaint.exe çok geç açılıyor

Yer
Öncelikle sfc /scannow yaptım kaç kere ama bir fayda etmedi. Geç açılıyor dediğim de öyle 3 saniye yerine 5 saniye değil 10 dakikada falan anca açılıyor unutmuş oluyorum açıldığında da. Aynı sorunu Photoshop CC 2019'da da yaşıyorum.

Hocam başlat menüsünden paint'i açtığım zaman direk açıldı. Windows + R tuşuyla "mspaint.exe" komutunu çalıştırınca 20 saniye kadar geç açıldı. Sorun sanırım bilgisayarınız ile kaynaklı. Bende şu an Windows 11 22000.160 sürümündeyim.

Hocam başlat menüsünden paint'i açtığım zaman direk açıldı. Windows + R tuşuyla "mspaint.exe" komutunu çalıştırınca 20 saniye kadar geç açıldı. Sorun sanırım bilgisayarınız ile kaynaklı. Bende şu an Windows 11 22000.160 sürümündeyim.

Her iki türlü de geç açılıyor bende. DISM aracını da denedim hem ScanHealth hem de CheckHealth olarak ama yine bana mısın demiyor. Build'de bir hata olmalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı