Windows 11 depolama seçimi nasıl yapılrı?

• Konuyu başlatan N3o
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 563
En sondaki bölümü seçtiğinizde silemiyormusunuz?

Farklı bölümler seçilip silinerek diskin tek parça haline getirilebiliyor olması lazım.
Disk tek parça halinde iken hiç bir bölüm oluşturmadan seçilip kuruluma başla demeniz halinde
başta UEFI sonda kurtarma bölümü kendiliğinden oluşur.

Ve paylaşmış olduğunuz resimde sil komutu aktif görünüyor...

Son düzenleme:
En sondaki bölümü seçtiğinizde silemiyormusunuhayir

En sondaki bölümü seçtiğinizde silemiyormusunuz?
Boyutlar kaldi isimleri gitti şimdi de ne yeniden kuruyor ne de bilgisayar açılıyor
20231128_005532.jpg

Bunun çözümünü de ekliycem ama işlemlere devam etmeden önce şunun farkındasın değil mi?
Sondaki bölümde ACER driverleri var ve onları siliyoruz şu anda.
Bence gerekli değiller ve en güncelleri zaten acer sitesinden indirilebiliyor ama yine de hatırlatma gereği duydum.

Az önce kurulumu yarıda kestiğin için mi çıktı bu ekran kestiremedim.

Ve PRO sürüm W10 ya da W11 mi kuruyordun.? ( bu bilgiyi kişisel ilgi alanımdan dolayı istedim, başka nedenden veya hata olduğundan değil.)

Bunun çözümünü de ekliycem ama işlemlere devam etmeden önce şunun farkındasın değil mi?
Bence gerekli değiller ve en güncelleri zaten acer sitesinden indirilebiliyor ama yine de hatırlatma gereği duydum.

Ve PRO sürüm W10 ya da W11 mi kuruyordun.? ( bu bilgiyi kişisel ilgi alanımdan dolayı istedim, başka nedenden veya hata olduğundan değil.)
W11 pro Kurulum bitti masaüstü geldi.offixe hesabi seçtim bilgisayar adını girdim sifre belirledim. senin yazdığını gördüm sorun çıkarabilir diyince baştan başlayayım dedim tamamen benim seçimim.simdi bu halde kaldı usb çıkarıyorum data yok diyo.deneme yanılma ile öğreneceğim

Kurulumu görmesi gerekmiyor mu bisekilde ortadaki sürücüye kurmuştum f2 f12 gibi biostan biseyler yapılabilir mi

Canım sıkıldı şimdi...
Ya aslında zor birşey yok diycem de bana zor birşey yok :)

Pro kurmuşsun ve kurulumda bitlocker açma seçeneği var ise açmışsın ya da varsayılan olarak açık..

Kurulum aşamasında komut satırı ile disk biçimlendirme gibi birşey kullanman lazım.

Böyle düşünüyorsan iyi. O zaman elimden gelen yardımı yapcam. Başka Boş USB bellek var mı? Belki gerekebilir siye soruyorum

Kurulum USB sini geri tak.

Kurulum sırasında disk biçimlendirdiğimiz ve seçtiğimiz bölümde Shift + F10 tuşlayıp komut satırını açıp aşağıdaki kodları dener misiniz?

Diskpart
enter(Tabi yazılmayacak sadece basmak için. :)
List disk
enter
Select disk X ( bu X senin SSD ) sende muhtemelen 1. disk 0 olarak gelecektir(select disk 0)
enter
Clean
enter
Exit
enter
Exit
enter

Son düzenleme:
Böyle düşünüyorsan iyi. O zaman elimden gelen yardımı yapcam. Başka Boş USB bellek var mı? Belki gerekebilir siye soruyorum

Kurulum sırasında disk biçimlendirdiğimiz ve seçtiğimiz bölümde Shift + F10 tuşlayıp komut satırını açıp aşağıdaki kodları dener misiniz?

Diskpart
List disk
enter
Select disk X ( bu X senin SSD ) sende muhtemelen 1. disk 0 olarak gelecektir(select disk 0)
enter
Clean
enter
Exit
enter
Exit
enter
Baska usb yok malesef bulamadim yeni almistim bunu da bicimlendiriyorum usb olarak görmüyor. Yarına devam etmek lazim teşekkür ederim yardımın için

Diskpart
List disk
enter
enter
Clean
enter
Exit
enter
Exit
enter
Bastan başlıyoruz bakalım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri